Bio je zaljubljen u stariju sestru, pa spavao sa njenom kopijom: Bez pardona priznao šta je uradio i zgrozio bizarnim postupkom
Foto: Profimedia

"POTREBAN MU JE PSIHOTERAPEUT"

Bio je zaljubljen u stariju sestru, pa spavao sa njenom kopijom: Bez pardona priznao šta je uradio i zgrozio bizarnim postupkom

Pop kultura -

Članovi porodice Kardašijan poznati su po bliskoj povezanosti, što se može videti kroz njihove brojne saradničke projekte kao i kroz međusobni odnos u njihovoj emisiji.

Rob Kardašijan je jedini muški član porodice
Rob Kardašijan je jedini muški član porodicefoto: Profimedia

Ali ponekad njihova povezanost može izgledati previše blisko i otići predaleko.

Kloi Kardašijan (40) otkrila je da je Rob Kardašijan (37) jednom spavao sa pobednicom takmičenja za devojku koja najviše liči na Kim Kardašijan (44). U jednoj od scena popularne emisije epizode, vidimo kako Rob i Kloi leže u krevetu i razgovaraju. Kloi je tada rekla: „Sećaš li se kada si se je*ao sa devojkom koja je pobedila na takmičenju za kopiju Kim Kardašijan?“

Rob nije odgovorio na pitanje, već je izneo jednu priču o devojci sa kojom je spavao.

Rekao je: „Oh, mislio sam da govoriš o devojci koja je došla do tvoje kuće i bila polugola, a onda sam otišao gore i imao seks sa njom, a ona je prokrvarila po krevetu jer je dobila"

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: Profimedia

Publlika je bila zgrožena ovim razgovorom koji je izazvao osudu javnosti zbog iznošenja toliko intimnih stvari na tako grozan način.

Dok Rob nije ni potvrdio ni demantovao Kloine tvrdnje da je spavao sa kopijom svoje starije sestre, fanovi su pretpostavili da bi se njegov nedostatak poricanja mogao shvatiti kao potvrda da je tvrdnja tačna.

Kloi Kardašijan
Kloi Kardašijanfoto: EPA/Nina Prommer

Kada je epizoda emitovana, jedan obožavalac je napisao na društvenoj mreži "X": „Robovi problemi su duboki. Spavao je sa devojkom koja je pobedila na takmičenju za devojku koja najviše liči na njegovu sestru Kim. Čudno“, a drugi dodao: "Potreban mu je psihoterapeut".

Rob je pre nekoliko godina u jednoj emisiji priznao da je kao dete bio zaljubljen u Dženifer Lopez, ali i u svoju sestru Kim.

Ova izjava pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama: "U slučaju da danas želite da budete užasnuti, Rob Kardašijan je upravo priznao da je bio zaljubljen u Kim dok je odrastao.", "Rob Kardašijan je bio zaljubljen u sopstvenu sestru Kim? Nema dovoljno terapeuta na svetu da pomognu toj porodici.”

Rob Kardašijan
Rob Kardašijanfoto: Profimedia

(Kurir.rs/YourTango/M.F.)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track