Kristijano i Georgina se tajno venčali? Snimak ih je odao, fanovi u transu zbog burmi ,a ovo su detalji predbračnog ugovora!
Foto: Printskrin/Instagram

poklekao!

Kristijano i Georgina se tajno venčali? Snimak ih je odao, fanovi u transu zbog burmi ,a ovo su detalji predbračnog ugovora!

Pop kultura -

Jedan od najplaćenijih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez zajedno su od 2016. godine. Od tada nikad javno nisu pomenuli da su se verili i li venčali.

Georgina i Ronaldo zajedno su od 2016. godine
Georgina i Ronaldo zajedno su od 2016. godinefoto: Printscreen / Instagram / georginagio

Par je u međuvremenu zasnovao porodicu, ali je pitanje oko braka uvek negde "visilo u vazduhu". Međutim, sada izgleda više nema sumnje.

Par ima dvoje dece zajedno, a ona je i maćeha njegovog troje dece. Ronaldo je možda nagovestio da su se on i Georgina konačno venčali na tajnoj ceremoniji. To dolazi nakon što je fudbaler rekao da će predstaviti svoju "ženu" dok je govorio na svom novom Jutjub kanalu, pre nego što je otkrio Georginu u kadru dok se spremaju da igraju igru Mr i Mrs.

Kristijano Ronaldo i Georgina pokazali prstenje
Kristijano Ronaldo i Georgina pokazali prstenjefoto: YouTube/UR · Cristiano

Obožavaoci su brzo shvatili komentar, a jedan je rekao: „Način kako je on zove 'moja žena', drugi je rekao: "Rekao je 'moja žena'." Takođe je primećeno da su Ronaldo i Georgina na snimku sa prstenjem na ruci, piše The Sun.

Kristijano je u snimku Georginu više puta oslovio sa moja supruga
Kristijano je u snimku Georginu više puta oslovio sa moja suprugafoto: YouTube/UR · Cristiano

Kapiten Al-Nasra je posebno rekao: "Kada ne treniram u klubu, volim da treniram sa suprugom kod kuće. Zato što mogu da motivišem nju i ona može da motiviše mene." Ova rečenica produbila je teoriju od tome da se par već venčao u tajnosti bez medijske pompe.

Poznati portugalski časopis "TV GUIA" otkriva da je slavni par potpisao tajni sporazum koji garantuje Georgini finansijsku sigurnost u slučaju raskida.

Ako odluči da prekine vezu sa svojom dragom, Ronaldo će navodno morati da joj isplaćuje gotovo 100.000 evra mesečno do kraja života. Pored toga, Georgina bi postala i vlasnica njegove luksuzne vile u Madridu koju je Portugalac kupio 2010. godine za pet miliona evra. Vila ima 950 kvadrata i prostire se na zemljištu od 4.000 kvatratnih metara.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

07:57

MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Evo šta se desilo na slavlju OLIMPIJACA i skandalu sa Đanijem: Pevačica bez dlake na jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track