Danijela Vestbruk (47) proslavila se devedesetih u seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena dobrica, a poslednjih godina šokira svojim izgledom nakon plastičnih operacija.

Nekad uspešna glumica bila je meta ismevanja, dok se na Instagramu hvalila svojim novim licem koje je svašta pretrpelo tokom godina.

"Jako sam srećna izgledom svoje kože. Veliko hvala neverovatnom timu za to što su učinili i podigli moje samopouzdanje pre operacije koja me očekuje u nekom trenutku ove godine," napisala je Danijela.

Dok joj se rezultati zahvata sada sviđaju, Vestbruk se do nedavno bojala da će joj usne eksplodirati.

"Ne mogu da lažem. 24/48 sati nakon mojih zahvata ruskih usana, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću pući i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja da li je to normalno. Sada sam srećna kakako je ispalo. Hvala, ljudi, na neverovatnom radu koji obavljate," istakla je glumica.

Danijela je u maju, 2021. godine, završila prvu fazu ponovne "izgradnje" svog lica plastičnim operacijama. Bila je prisiljena na zahvat vilice nakon što su kosti počele da joj trule kao posledica nekadašnje zavisnosti od kokaina.

Ona je u intervjuu, 2018. godine, otkrila da joj propadaju obrazi i da umesto zuba ima šrafove koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i leva strana lica joj je potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile.

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostariti mnogo brže zbog droge, ali ovo mi nije trebalo," rekla je.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica iza sebe ima dva braka i sa drugim je mužem dobila sina i kćer.

Mnogi se pitaju šta se događa s njenim ljubavnim životom i kako to da je uvek sama u javnosti. Međutim, 49-godišnjakinja je imala niz neuspelih veza tokom godina, a 2023. godine je trebalo da se uda za svog verenika u zatvoru nakon šest godina veze.

Danijela je, svojevremeno, šokirala javnost i svojom knjigom u kojoj je progovorila o tome kako je navodno konzumirala kokain dok je rađala sina, ali i da su je devedesetih silovali 48 sati jer je dugovala novac.

foto: Profimedia

Pre izlaska knjige za ovaj strašni događaj nije znala ni njena porodica ni prijatelji, koji su bili šokirani nakon pomenutih fragmenata.

"Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u stan blizu moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se na meni jedan za drugim, a drogirali su me da im ne pobegnem," napisala je u svojim memoarima, a dodala je i da je dosad navodno potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance, preneo je svojevremeno Stil.

foto: Profimedia

"Drogirala sam se i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu WC-a, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko nije mogao da mi pomogne," rekla je u jednom ranijem intervjuu.

Zbog konzumacije kokaina dobila je devijaciju septuma, nakon čega je nos počeo da joj trune.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje