Slavni pevač Leni Kravic u utorak se pojavio na premijeri najnovijeg filmskog ostvarenja i rediteljskog prvenca svoje ćerke jedinice Zoi.

Slavni muzičar Leni Kravic (60) iza sebe ima samo jedan brak koji je, iako neslavno završen, krunisan najlepšom tijarom na svetu – naslednicom Zoi.

Iz ljubavi sa jedinstvenom Lisom Bonet rodila se sada sve popularnija glumica Zoi Kravic, koju slavni roditelji i u 36. godini života ponosno prate na svakom koraku.

Pevačeva ćerka jedinica sada se po prvi put oprobala u ulozi rediteljke, te je u Londonu održana premijera njenog debitantskog filma "Blink twice", a Lenijeva podrška ni ovoga puta nije izostala.

profimedia0900555943.jpg
Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia

Leni Kravic sveže je završio svoju evropsku turneju, a pre nego što se uputio nazad za Ameriku imao je jedan važan događaj koji nije smeo da propusti.

Londonska premijera Zoinog rediteljskog debija bila je glavno dešavanje u engleskoj prestonici i okupio se sam krem Holivuda.

Najlepša podrška za mladu glumicu svakako su bili njen otac Leni i verenik i kolega Čening Tejtum.

Slavni tata i ćerka oduševili su sve kada su na crvenom tepihu stali jedno do drugoga, a mnogi su primetili da je mezimica nekadašnjeg omiljenog para pravi miks svojih roditelja.

profimedia0899975254.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zoi se ovom prilikom opredelila za ženstvenu dugačku toaletu jarkocrvene boje čiji svilenkasti kroj odiše prefinjenošću i tihim luksuzom. Ovu jednostavnu ali efektnu kreaciju začinila je istobojnim YSL štiklama i suptilnim nakitom, a njena već prepoznatljiva zalizana punđa i minimalan mejkap istakli su njene besprekorne crte lica.

Leni se pak opredelio za elegantno odelo sa dodirom dobrog starog rokerskog stila koji ga je oduvek krasio. Oversajz komplet sačinjen od zvonastih pantalona i raskopčanog sakoa savršeno je upotpunio upadljivim belim cipelama, naočarama za sunce i nakitom, što je kombinacija koja je u neku ruku kroz godine postala njegov zaštitni znak.

Glumac Čening Tejtum odlučio se za umerenu klasiku u vidu običnog crnog odela, najverovatnije kako ne bi previše odvraćao pažnju sa svoje lepše polovine koja je zaista bila centar svačije pažnje na ovom gala događaju.

(Kurir.rs/Glossy/J.M.)