Pevačica se "osušila" za samo par meseci, doktori otkrivaju njenu tajnu: Za Kristininu šok transformaciju zaslužno je ovo..
Foto: Printskrin/Instagram

nema vremena za teretanu

Pevačica se "osušila" za samo par meseci, doktori otkrivaju njenu tajnu: Za Kristininu šok transformaciju zaslužno je ovo..

Pop kultura -

Kristina Agilera je verovatno jedna od najvećih pop zvezda današnjice. Ali pošto je nekoliko godina bila van reflektora, nedavno se vratila sa nizom nastupa uživo - i dramatičnim, podmlađenim izgledom. Obožavaoci su prvi put spekulisali o izgledu 43-godišnje hitmejkerke još u maju, nakon nastupa u Meksiku na kojem se činilo da je 'putovala kroz vreme', sa ultra vitkim i mladalačkim izgledom.

Ovako sada izgleda Kristina Agilera
Ovako sada izgleda Kristina Agilerafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihov neposredni zaključak bio je da je pevačica ubrzala svoj put do dramatičnog gubitka težine koristeći injekcije popularnog Ozempika.

„Ozempic sve užasno stari, ali to, iskreno, čini čuda za nju. Izgleda neverovatno", spekuliše jedan obožavalac.

'Najbolji Ozempic rezultati. Izgleda sjajno“, složio se drugi, a treći je dodao: „To je Ozempic Aguilera“.

Kristina pre samo nekoliko meseci
Kristina pre samo nekoliko mesecifoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada su kozmetički lekari procenili, sugerišući da je pevačicin novi izgled zaista verovatno rezultat „čudotvornog“ uboda mršavljenja, kao i operacija lica. Estetski plastični hirurg iz Londona dr Džoni Beteridž rekao je da sumnja da je majka dvoje dece podvrgnuta podizanju lica, operaciji očnih kapaka i opsežnom stomatološkom radu.

Promena težine u tako kratkom vremenskom periodu mogla bi se pripisati upotrebi Ozempika, a takođe mislim da bi rastvorila sav filer na svom licu pre nego što bi se podvrgla nekim hirurškim tretmanima“, rekao je on.

U TikTok video snimku koji je viđen više od 400.000 puta, bivša doktorka hitne medicine prokomentarisala je ogromnu razliku između Agilerinog izgleda sada, u poređenju sa njenim izgledom „jastučastog lica“ viđenim 2022.

Pre nekoliko godina je prošla kroz fazu u kojoj je imala previše dermalnog filera koji je davao izgled lica poput jastuka. Ovo smo uglavnom mogli da vidimo na sredini lica, obrazima i usnama. Kako je vreme odmicalo, kombinacija previše dermalnog filera i ukupne promene njene težine dovela je do ove punoće lica. Lekovi kao što su steroidi, koji se koriste za ublažavanje inflamatornih bolesti, takođe mogu izazvati nakupljanje tečnosti i mogu dovesti do otoka u vašim rukama, šakama, gležnjevima, nogama, licu i drugim delovima tela" kaže Beteridž, piše Dejli Mejl.

„Ako uporedimo njenu 18-godišnju sebe sa sadašnjom 43, glavne promene koje odmah mogu da primetim su njen nos – mnogo je oštriji i podignut. Ona ima proporcionalnije usne u odnosu na gornju i donju usnu, tako da to možemo pripisati fileru, a takođe i stomatološkim radovima, sa fasetama", zaključuje.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

04:16

ŠTA SE DEŠAVA SA SVOJINOM AKO NEMA NASLEDNIKA? Stručnjaci analizirali sve moguće opcije: Poslednji naslednik jeste država

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track