Nina Seničar prvi put u javnosti nakon porođaja: Sarajevo je gledalo u zanosnu Novosađanku, ni hrvatski glumac joj nije odoleo
Foto: Nemanja Nikolić

prelepa je!

Nina Seničar prvi put u javnosti nakon porođaja: Sarajevo je gledalo u zanosnu Novosađanku, ni hrvatski glumac joj nije odoleo

Pop kultura -

U Sarajevu se održava pretposlednje veče 30. Sarajevo Film Festivala. Tokom prethodnih dana publika je imala prilike da uživa u brojnim filmskim i serijskim ostvarenjima, kao i u premijerama.

Crvenim tepihom prodefilovale su brojne zvezde, među kojima je i fantastična Megan Rajan. Međutim, večeras su svi pogledi bili upereni u prelepu Srpkinju. Glumica i voditeljka Nina Seničar prošetala je crvenim tepihom u elegantnoj puder roze haljini u kojoj je izgledala poput dive. Ovo je ujedno i njeno prvo javno pojavljivanje nakon porođaja.

Nina Seničar i Vojin Ćetković u prijatnom razgovoru
Nina Seničar i Vojin Ćetković u prijatnom razgovorufoto: Nemanja Nikolić

Svi su primetili kako blista, a pažnju je privukla i hvatskom glumcu i voditelju Tariku Filipoviću. On joj je šarmantno rekao kako je zna sa Instagrama te da je "prati" na ovoj društvenoj mreži.

Tarik Filipović je oduševljen Ninom
Tarik Filipović je oduševljen Ninomfoto: Nemanja Nikolić

Nina je uživala u prijatnom ćaskanju sa glumcem Vojinom Ćetkovićem i drugim glumačkim zvezdama iz Srbije.

Nina Seničar je deo glumačke ekipe filma Alekse Balaševića "Megdan" koji će biti premijerno prikazan na Sarajevo Film Festivalu.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Kurir.rs/M.J/Lj.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track