Ćerka poznate pevačice objavila šok fotografije: Providna čipka jedva da skriva intimne delove, sve je pokazala!
Foto: Loudreselon/Instagram

bez ustručavanja

Ćerka poznate pevačice objavila šok fotografije: Providna čipka jedva da skriva intimne delove, sve je pokazala!

Pop kultura -

Deza poznatih i sami često privlače pažnju javnosti i to na različite načine. Zahvaljujući društvenim mrežama, njihova intima sada je itekako plasirana. Neki su čak i popularnijih od svojih slavnih roditelja.

Jedna od njih je i Lurdes Leon (28) najstarija ćerka kraljice popa Madone. S obzirom na to da je Madona oduvek poznata kao skandal majstor i neko ko pomera granice, nije iznenađenje da je ćerki prenela svoj karakter.

Madonina ćerka pokazala intimu
Madonina ćerka pokazala intimufoto: Loudreselon/Instagram

Lurdes očigledno ne vidi ništa sporno u tome da sa širokim narodnim masama podeli svoje maltene gole fotografije putem društvenih mreža. Naime, ona je na Instagram profilu objavila selfi na kojima je u kombinezonu od čipke, a ispod njega ima minijaturne tanga gaćice. Ona je ispred objektiva pozirala u svim pozama, a fotografije su ubrzo obišle svet.

Madona sa ćerkom
Madona sa ćerkomfoto: Profimedia

Inače, Lurdes Leon je najstarije Madonino dete, koje je dobila sa Karlosom Leonom, jednim od osnivačem Apple-a, s kojim je bila u vezi tri godine tokom devedesetih.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

04:16

ŠTA SE DEŠAVA SA SVOJINOM AKO NEMA NASLEDNIKA? Stručnjaci analizirali sve moguće opcije: Poslednji naslednik jeste država

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track