Supruga Alekse Balaševića na premijeri bez haljine: Nikolina u patikama na crvenom tepihu, u rukama drži ono najvrednije (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Supruga Alekse Balaševića na premijeri bez haljine: Nikolina u patikama na crvenom tepihu, u rukama drži ono najvrednije (FOTO)

Pop kultura -

Na Sarajevo film festivalu sinoć je premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre" Alekse Balaševića. Tim povodom crvenim tepihom je prošetala glumačka ekipa, ali i Aleksa sa suprugom Nikolinom i ćerkicom verom.

Jednostavan autfit na premijeri filma 'Megdan'
Jednostavan autfit na premijeri filma "Megdan"foto: Nemanja Nikolić

Njihovo pojavljivanje oduševilo je sve, a prava atrkcija je bila dvogodišnja Vera. Nikolina i Aleksa su za ovo veče birali ležerna izdanja, bez suvišnog glamura.

Ležerno

Neoptereećna glamurom, Nikolina je zablistala u belim pantalonama, patikama i jednostavnoj majici te pokazala da i ležeran stil može biti elegantan. A sve je dodatno začinila šik šeširom.

Bele pantalone i patike, uz šik šešir
Bele pantalone i patike, uz šik šeširfoto: Nemanja Nikolić

Sa druge strane ni Aleksa nije preterano iskakao, te je za ovo veče izabrao ležernu košulju na pruge, crne pantalone i sunčane naočare.

Poseban dan

Kako je otkrio Aleksa, sinoćnje veče je bilo posebno, jer je premijera održana na Verin rođendan. Stoga ni ne čudi što je ona bila prava senzacija na crvenom tepihu.

Premijera na ćerkin rođendan
Premijera na ćerkin rođendanfoto: Nemanja Nikolić

- Imao sam mogućnost da biram datum prikazivanja u Sarajevu i želeo sam da to bude upravo 22. avgust, kako bi moja kćerka Vera za svoj drugi rođendan osetila čaroliju Đoletove kotline.

Nikolina Balašević blistala na crvenom tepihu sa ćerkom
Nikolina Balašević blistala na crvenom tepihu sa ćerkomfoto: Nemanja Nikolić

Njen deda je voleo da kaže da u Sarajevu na njegovom koncertu bude toliko čarobna atmosfera, da ništa ne bi falilo i da se on ne pojavi. I ovaj put će njen deda biti u Sarajevu, samo ne ispred nas na bini već iznad nas na nebu koje je osvojio - izjavio je Aleksa Balašević uoči premijere na 30. Sarajevo Film Festivalu.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

Ljubavna priča

Balaševićev sin Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je više od 6 meseci čekao dozvolu, a na večnu ljubav ovaj par se zakleo u Hramu Svetog Save u Beogradu pre dve godine.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu.

Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - objasnio je jednom prilikom Balašević odnos sa svojom suprugom.

Malo ko zna da Aleksa nije prvi upoznao Nikolinu u porodici Blašević. U emisiji "Agape" udovica Đorđa Balaševića, Olivera, priznala je da je ona slučajno srela jednu devojku koja je bila savršena za njenog sina Aleksu i na neki način umešala prste i izabrala sinu suprugu godinama pre nego što su se oni upoznali.

- Ja sam se verovatno u tom trenutku tako samo našalila. Jedna mama mi je prišla na ulici i zamolila me da se slikam sa njenom ćerkom jer ona i njene drugarice često pričaju u meni. Ja sam prišla toj jednoj prelepoj devojčici i da bih joj ublažila nervozu pitala sam je kako se zove i koliko godina ima i ona mi je odgovorila da se zove Nikolina i da ima 17 godina i ja sam joj rekla, pa ti bi dušo mogla da budeš moja snaja - ispričala je Olivera:

Olivera je prva upoznala Nikolinu
Olivera je prva upoznala Nikolinufoto: Nemanja Nikolić

- I kasnije kada je Aleksa hteo da nas upozna sa devokom, ja je nisam prepoznala, ali kada je ta veza postala ozbiljna ona se odvažila i pokazala mi je sliku i rekla "Ja sam znate ona devojčica koja je htela da se upozna sa vama".

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track