Od njenog pogleda svi su se ježili: Časna sestra iz "Dare iz Jasenovca" u bikiniju izgleda brutalno, pokazala isklesane trbušnjake
Foto: Kurir Televizija

MNOGE BI JOJ POZAVIDELE NA IZGLEDU

Od njenog pogleda svi su se ježili: Časna sestra iz "Dare iz Jasenovca" u bikiniju izgleda brutalno, pokazala isklesane trbušnjake

Pop kultura -

Glumica Tatajana Kecman, koja se proslavila ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", veoma je aktivna na društvenim mrežama i na račun svog izgleda dobija pregršt pozitivnih komentara, s obzirom na to da izgleda sjajno u 55. godini. Na figuri joj mogu pozavideti i znanto mlađe žene.

Tatjana Kecman maestralno je odigrala ulogu časne sestre Barte Pulherije u potresnom filmu "Dara iz Jasenovca", glavne upravnice dečjeg logora u Jastrebarskom, koja je zapamćena po monstruoznom postupanju prema deci u logoru.

Od njenog hladnog pogleda gledaoci su se ježili, a Tatjana je to nedavno i komentarisala.

- Nemoguće je vežbati taj pogled, to zlo. Prirodno imam izrazito svetle oči, koje su "radile" za taj moj lik. Ja sam samo Bartu, kako glumci vole da kažu, "uselila u sebe" i neizmerno mi je drago što je to publika prepoznala i pohvalila - rekla je Tatjana Kecman tada.

- Takvu količinu zla ljudski um ne može da pojmi i razume. Kao i svaki glumac, trudila sam se da budem poštena prema svom liku, proučavala Bartinu biografiju, čitala da je ona rasla okružena strahom i smrću, ali, naravno, za takvu monstruoznost ne postoji nikakvo opravdanje - navela je glumica za Novosti.

Inače, glumica Tatjana Kecman rođena je 1969. godine u Bihaću, a pred kamere je prvi put stala u seriji „Osma ofanziva“, snimljenoj krajem sedamdesetih. Studije je započela u Sarajevu, a diplomirala u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića, piše Blic.

Pre nego što je snimila „Daru iz Jasenovca“ gledali smo je u serijama „Ubice mog oca“, „Vojna akademija“, „Žigosani u reketu“. Sa početkom pandemije odlučila je da napravi pauzu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:33

NJEMU NA DUŠU ŠTO JE TO SNIMIO! Eva Ras progovorila o filmu Dara uz Jasenovca: Reditelj radio po scenariju starom 30 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track