Džej Lo i Ben Aflek nisu pričali ni na medenom mesecu: Paparaci snimili sve ispade, preko jedne stvari glumac nije mogao da pređe
Foto: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

otvara se pandorina kutija

Džej Lo i Ben Aflek nisu pričali ni na medenom mesecu: Paparaci snimili sve ispade, preko jedne stvari glumac nije mogao da pređe

Pop kultura -

Džnifer Lopez je pre dva dana i zvanično podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka, na drugu godišnjicu braka. Iako se o krahu romanse šuškalo dugo, čini se da niko nije bio spreman za zavaničnu potvrdu vesti.

Benu su smetali paparaci sve vreme
Benu su smetali paparaci sve vremefoto: Profimedia

Kako navode strani mediji, još na medenom mesecu je bilo naznaka da će doći do kraja, budući da su ih paparaci uhvatili u raspravi. Medeni mesec proslavili su u Italiji, na jezeru Komo 2022. godine, a kako navode izvori pratili su ih paparaci.

Benu su smetali paparaci sve vreme
Benu su smetali paparaci sve vremefoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

- Ben je bio nezadovoljan što ih paparaci prate. Ona je međunarodna superzvezda, ne znam šta je očekivao. Kada nisu bili ispred kamera, jedva da su razgovarali jedno s drugim. On je nju uverio kako se promenio, ali to je kratko trajalo - tvrdi izvor za Page Six.

Drugi izbvor istakao je koliko je veza sa Dženifer pomogla glumcu, te da se otreznio nakon što su obnovili odnos.

- Kada su ponovo počeli da se viđaju, on se treznio… Bio je ranjiv, a hemija koja se javila među njima na to je uticala… Bio je u ludom, uzbuđenom stanju - rekao je izvor.

Benu su smetali paparaci sve vreme
Benu su smetali paparaci sve vremefoto: Twitter/goldengateblond

Već mesecima priča se da par nije u dobrim odnosima, jer se Dženifer i Ben nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Niko od njih dvoje nije hteo da komentariše ove navode, ali sada je potvrđeno - Dženifer će ovo biti četvrti razvod, a Benu drugi.

Pre samo nekoliko dana Dženifer je viđena u Aflekovoj kući na proslavi njegovog rođendana, a došla je čim je prostoriju napustila njegova bivša žena Dženifer Garner.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track