"Ona nije glumica" Kad je Ljiljana Blagojević prokomentarisala devojku Lazara Ristovskog nastao je haos, morala da se pravda
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Instagram/anicalazicofficial

UZBURKALA MREŽE

"Ona nije glumica" Kad je Ljiljana Blagojević prokomentarisala devojku Lazara Ristovskog nastao je haos, morala da se pravda

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić, što je izazvalo veliku pažnju domaće javnosti, a njegovu novu izabranicu je, kada se saznalo za njihovu ljubav, komentarisala i glumica Ljiljana Blagojević.

Anica je inače po struci psiholog, ali je sarađivala zajedno sa Lazarom Ristovskim na seriji "Drim tim", kada i započinje svoju glumačku karijeru.

Kada je otkriveno da su Lazar i Anica u vezi na Tviteru je, na pisanja da je nova glumčeva izabranica po struci glumica, reagovala i Ljiljana Blagojević.

Ona je, ispod zajedničke fotografije Anice Lazić i Lazara Ristovskog ostavila komentar: "Nije glumica. Gluma joj je hobi".

Lazar Ristovski
foto: Printscreen

Kako je ovaj komentar izazvao dodatnu buru kada je u pitanju ovaj par s velikom razlikom u godinama, Ljiljana Blagojević je dodatno pojasnila:

Ljiljana Blagojević
foto: Zorana Jevtić

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je Ljiljana tada za domaće medije, prenosi Blic.

Anica je, inače, isto godište kao Lazarov mlađi sin Jovan, a nije poznato u kakvom je odnosu s njegovim naslednicima.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Ristovski

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track