Haos u najavi: Bijonsina pesma završila u Trampovoj kampanji bez dozvole pevačice, čeka se njena reakcija
Trampov saradnik koristio pesmu Bijonse u predizborne svrhe, Foto: AP Julia Nikhinson, AP Chris Pizzello

KAMALI HARIS JE DALA DOZVOLU

Haos u najavi: Bijonsina pesma završila u Trampovoj kampanji bez dozvole pevačice, čeka se njena reakcija

Pop kultura -

Stiven Čeung, portparol Donalda Trampa, podelio je na X-u video bivšeg predsednika kako izlazi iz aviona u utorak, 20. avgusta uz pesmu "Freedom" pevačice Bijonse, prenosi People. To je odmah privuklo pažnju javnosti budući da ju je i Kamala Haris koristila na nekoliko događaja u kampanji, ali za to je imala dozvolu.

Iako Bijonse nije komentarisala video, američki magazin Rolling Stone je izvestio da Trampova kampanja nije imala dzvolu da uzme pesmu i da je pevačica zapretila da će se žaliti na neovlašćeno korišćenje njene pesme s albuma "Lemonade" iz 2016. godine. Portparol Donalda Trampa je ubrzo nakon objave obrisao video.

Bijonse je odobrila korišćenje svoje pesme u kampanji Kamale Haris

Podsetimo, Bijonse je odobrila Kamali Haris da koristi njenu pesmu "Freedom" tokom cele kampanje za predsedničke izbore u SAD. Bijonse, koja je inače stroga oko davanja dozvole za korišćenje svoje muzike, navodno je dala odobrenje nakon samo nekoliko sati, pisao je tada CNN.

Kamala Haris
Kamala Harisfoto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Kamala Haris je u svojoj prvoj zvaničnoj poseti izbornom štabu ušla uz pesmu "Freedom", a zatim ju je koristila na još nekoliko događaja u kampanji.

(Kurir.rs/ People/ L. S.)

Bonus video:

15:20

TRAMP U PANICI, IZGUBIĆE PODRŠKU KLJUČNIH BIRAČA! Eksperti: Krenuo rizičnom strategijom - mlađi birači sve više podržavaju Haris

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track