Proslavila se u seriji "Greh njene majke" pa spakovala kofere i otišla: Glumica sada živi u Americi, a ovako izgleda njen dan
Foto: Printscreen

možda niste znali

Proslavila se u seriji "Greh njene majke" pa spakovala kofere i otišla: Glumica sada živi u Americi, a ovako izgleda njen dan

Pop kultura -

Glumica Ivana Jovanović već 10 godina živi u Americi. Pred kamerama je nismo videli od uloge Nede u seriji "Greh njene majke", a ona je opisala kako izgleda život u Ajdahu, gde sada radi kao somelijerka.

Prvo je živela u Los Anđelesu, a sada je pronašla svoj idealni dom.

proslavila se u seriji 'Greh njene majke'
proslavila se u seriji "Greh njene majke"foto: Printscreen YouTube

- Kad sam sa sinom Viktorom otišla u Los Anđeles nije me bio strah od nepoznatog, samo sam vodila računa da izjamimo stan u nekom sigurnijem kvartu, jer ima dosta nebezbednih. Oduševljena sam što je američka administracija jednostavna sve što vam je potrebno rešavate mejlom. Bitno je da znate dobro engleski, da dolazite na vreme i da ste vredni.

Na svakom poslu imate treninge po dva-tri meseca, sve vas nauče, iskustvo vam nije potrebno. Za godinu dana sam veoma napredovala, školovala sam se za somelijera i sad radim u jednom restoranu koji organizuje ivente, prodajem im veoma skupa vina - rekla je.

U glavnom gradu savezne države Ajdaho ima kuću s velikim dvorištem.

Sada živi u Americi
Sada živi u Americifoto: Printscreen

- U Kaliforniji mi je nedostajala priroda. Sad živim kao u bajci, u miru i tišini. Inače, radim četiri dana nedeljno, od pet po podne do deset uveče. Dan počinjem uživajući u svom dvorištu, uz mača zeleni čaj i vodu s malinama. Dolaze mi veverice i ptičice, često se i rashladim u bazenu jer je dosta toplo. Plevim hortenzije, negujem bašticu, ponekad u svom dvorištu i vežbam.

O ljubavi Ivana nije želela da priča, ali kaže da je srećna i ispunjena. Kad ima slobodne dane ode do Makola, simpatičnog gradića.

Našla je svoju oazu mira
Našla je svoju oazu mirafoto: Printscreen Twitter

- U tom mestu dolaze Kim Kardašijan, Pirs Brosnan sa suprugom Keli i druge zvezde. Prelepo je, nalazi se na brdašcima sa rekom oko koje se mogu videti divlji konji. Mama mi nije verovala kakva je to idila, morala sam da joj pošaljem fotografije kako se kupam na plaži dok mi društvo pravi bambi - rekla je uz osmeh.

(Kurir.rs/Blic/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track