Ben Aflek prevario ženu sa dadiljom pa sve poricao: Viđali se po hotelima, Dženifer sve saznala iz medija, a on se ovako branio
Ben Aflek i Dženifer Garner, Foto: Profimedia

DAdilja mu došla glave

Ben Aflek prevario ženu sa dadiljom pa sve poricao: Viđali se po hotelima, Dženifer sve saznala iz medija, a on se ovako branio

Pop kultura -

Vest o razvodu glumca Bena Afleka i pevačice Dženifer Lopez obišla je planetu. Benu je ovo drugi razvod, a pre braka sa Džej Lo je 13 godina nosio burmu koju mu je dala Dženifer Garner.

Pukla tikva - razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek
Pukla tikva - razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflekfoto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njih dvoje su u braku proveli 13 godina, imaju troje dece, i uprkos rastanku, ostali su veoma bliski prijatelji. Vest o krahu braka objavili su 2015. godine,a nedugo pre toga isplivala je afera "dadilja" u javnost.

Afera

Kako su tada brujali mediji, Kristin Uzunijan brinula je o njihovoj deci Vajolet, Serafini i Semjuelu, a onda su počela šuškanja da je imala aferu sa Benom.

Ben je 13 godina bio u braku sa Dženifer Garner
Ben je 13 godina bio u braku sa Dženifer Garnerfoto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno je glumac plaćao Kristini i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Dženifer.

"To je potpuna budalaština i gomila laži," rekao je tada Ben.

Kako je pisao People, Aflek je započeo aferu s dadiljom svoje troje dece nedugo nakon što je zaposlena, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica je rekla da je to dugo trajalo i da joj je Kristina pokazala fotografije na kojima se ljube.

Ben i Dženifer Garner imaju 3 dece
Ben i Dženifer Garner imaju 3 decefoto: Profimedia

- Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca - ispričala je.

Dadilja je išla s Benom i Dženifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Njegova žena nije znala ništa

Međutim, Aflekova bivša supruga istakla je da je za aferu saznala iz medija, te da o tome nema govora.

Dženifer nije znala da joj dadilja radi iza leđa
Dženifer nije znala da joj dadilja radi iza leđafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Bili smo razdvojeni mesecima pre nego što sam čula za dadilju. Ona nije imala nikakve veze sa našom odlukom da se razvedemo. Nije bila deo priče - rekla je za Vanity Fair.

Ben tvrdi da je alkohol krivac

Aflek je 2020. priznao da su njegovi problemi sa alkoholom uticali na njihov brak, jer je pio sve više i više. Krivicu za razvod je priznao godinu dana kasnije.

- Istina je da smo bili uzeli vreme za sebe, doneli odluku, rastali se, imali smo brak koji nije funkcionisao - izjavio je Aflek koji se kasnije zahvalio bivšoj supruzi na podršci.

Ben je za sve okrivio alkoholizam
Ben je za sve okrivio alkoholizamfoto: Profimedia

Kako je objasnio dali su šansu braku nekoliko puta zbog dece, ali nije mogao da prestane da pije.

- Pokušali smo jer imamo decu, nismo hteli da to bude model braka za njih. Dali smo sve od sebe. Znao sam da je dobra mama i nadao sam se da ona zna da sam ja dobar tata. Počeo sam da pijem alkohol delimično i zbog toga što sam se osećao zarobljenim. Pomislio sam: "Ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam srećan. Šta da radim?’ Popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rešenje - rekao je tada.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track