Svaka sumnja je odagnana, novi dečko Naomi Kembel (54) je DJ Rampa. Posle odmora u Bodrumu, par letovanje nastavlja na Mikonosu.

Novi dečko Naomi Kembel je nemački muzički producent i di-džej koji se predstavlja umetničkim imenom DJ Rampa. Slavna manekenka potrudila se da svim devojkama da do znanja da je zgodni Nemac zauzet i da mu ne prilaze tako što ga je na nedavnom nastupu sve vreme nežno mazila, a potom i poljubila.

U protekle tri nedelje Naomi je ostavljala emotikone srca ispod svake Rampine objave na Instagramu.

"Naomi i Rampa upoznali su se početkom leta na Nedelji mode u Parizu“, otkrio je izvor za The Sun i dodao:

"Od tada su bukvalno nerazdvojni.Ibica, Bodrum, Mikonos... Svuda ga prati."

Britanska manekenka i njen novi dečko trenutno uživaju na plažama Mikonosa i uopšte se ne trude da sakriju bliskost koja ih povezuje.

Crna Pantera prkosi godinama u belom bikiniju i reklo bi se da je srećnija nego ikad.

"Naomi je do ušiju zaljubljena u Rampu. Da nije tako, ne bi ovoliko dugo odsustvovala od kuće“, dodaje izvor.

Ko je novi dečko Naomi Kembel

DJ Rampa, čije pravo ime glasi Gregor Šuterlin, godinama je gradio bazu fanova kao di-džej, a vlasnik je i izdavačke kuće elektronske muzike "Keinemusic“.

Među Rampinim obožavaocima su i neka poznata imena – fudbaler Ben Čilvel, Dejvid Geta, kao i Naomin bivši dečko, reper Skepta.

Naomi Kembel se u februaru ovde godine našla u žiži javnostizbog navodne veze sa 16 godina mlađim multimilionerom iz Saudijske Arabije, filmskim producentom Mohamedom Al Turkijem (37). Ubzo se, međutim, ispostavilo da je reč samo o dobrom prijatelju.

naomi-u-kanu-profimedia0873411688.jpg
DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena ima dve ćerke koje je dobila uz pomoć surogat-majke. Imena devojčica nisu poznata javnosti, baš kao ni identitet njihovih očeva.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar