Dečko bivše žene Bena Afleka ogorčen zbog njenog odnosa s glumcem: Ni krivu ni dužnu je upleli u razvod, drama postaje sve teža
Ben Aflek i Dženifer Garner, Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEGODUJE

Dečko bivše žene Bena Afleka ogorčen zbog njenog odnosa s glumcem: Ni krivu ni dužnu je upleli u razvod, drama postaje sve teža

Pop kultura -

Dženifer Lopez nedavno je podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka, nakon dve godine braka. Glumac je utehu pronašao u svojoj bivšoj supruzi, Dženifer Garner, koja mu pomaže u teškim trenucima. Sve to, kako piše Daily Mail i kako tvrde izvori, teško pada njenom dečku Džonu Mileru.

Dženifer i Džon rade na tome da poprave svoju vezu koja je naišla na probleme zbog njenih pokušaja da pomogne Benu. Mesecima pre nego što je Džej Lo podnela zahtev Garner je prihvatila ulogu njihovog "bračnog savetnika", a neki njeni prijatelji se boje da je bila primorana da "igra posrednicu" u njihovom braku. Njena je uloga u njihovom braku razljutila i Milera, koji ne voli da "deli svoju devojku" s Benom, iako razume da njih dvoje imaju decu, kako kaže izvor.

Džon Miler i Dženifer Garner
Džon Miler i Dženifer Garnerfoto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džon se, prema izvoru, ne boji da će Garner i Aflek ponovo biti zajedno, ali mu smeta to što je Dženifer uložila toliko mnogo energije u brak svog bivšeg supruga.

"Voleo bi da nije tako jer razume da su oni porodica, ali to ga pogađa, kao što bi i bilo koga drugog. Džon nema strahove da će se pomiriti, ali je bilo teško nositi se s njenom podrškom Benu tokom razvoda od Džej Lo", dodao je izvor.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumičin dečko se sada raduje tome što će se napokon cela saga između Lopez i Afleka završiti, a on i Garner će moći u potpunosti da se posvete svojoj vezi.

"Džon se raduje što će razvod Ben i Džej Lo biti gotov i što će moći da se fokusira na Džen. I Džen i Džon se nadaju tome. Samo će trebati malo vremena. Oboje žele da budu na boljem mestu, ali potrebno je malo truda", istakao je izvor. Par nije raskinuo, a njihovi prijatelji "osećaju da će biti zajedno jako dugo".

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: HOLLYWEIRD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cela situacija s Ben i Džej Lo je, kako kažu insajderi, učvrstila je osećanja koja Garner ima prema svom partneru.

Već se mesecima šuška o razvodu Dženifer i Bena, a ona je u utorak podnela zahtev, nekoliko sati pre nego što bi ona i njen bivši proslavili drugu godišnjicu braka. Pre nego što je podnela zahtev za razvod, Ben je nekoliko puta viđen u društvu Garner, koja se, kako prenose strani mediji, brine za to da njegov razvod ne utiče na njegovu treznost.

Ben Aflek
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ranije je Daily Mail pisao kako se Garner osećala kao pijun u braku bivših supružnika. "Džen se malo oseća kao pijun u pokušaju Džej Lo da spasi svoj brak. Ne veruje da je to bilo namerno. Ali, kad je Džen shvatila da je brak njenog bivšeg supruga nepopravljiv, njena jedina briga bila je Benova dobrobit i treznost", rekao je izvor tada. Prijatelji Dženifer Garner navodno nisu shvatali zašto se Lopez obratila Benovoj bivšoj supruzi za savete i pomoć.

Dženifer Lopez
foto: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Stavili su je u sredinu i njeni prijatelji smatraju, kako god da na to gledate, da bivša supruga muškarca nikada ne bi trebalo da igra posrednika u razvodu s njegovom novom ženom. Pogotovo kad je ta žena njegova velika ljubav i s kojom su Džen upoređivali tokom njihovog braka od 13 godina", ispričali su ranije insajderi bliski glumici. Glumica je nedavno rekla da će se povući iz "cirkusa" oko Benovog braka i da će se prvenstveno fokusirati na njihovu decu.

Lopez i Aflek bili su vereni 2002. godine, ali su raskinuli 2004. godine. Ona je onda bila u braku s Markom Entonijem, s kojim ima blizance Maksa i Emu, a Ben se 2005. venčao s Garner, s kojom ima dvoje dece. Ben i Džen razveli su se 2018. godine, ali su ostali u jako dobrim odnosima.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tri godine nakon razvoda je Ben ponovo započeo vezu s Dženifer, a venčali su se godinu dana kasnije.

Međutim, njihova ljubavna priča nije predugo trajala. Poslednjih nekoliko meseci kružile su glasine da se par razveo. Preko leta se nisu viđali, a ona je sama otišla na letovanje u Italiju. Aflek se takođe iselio iz njihovog zajedničkog doma i preselio se u kuću u blizini njegove bivše supruge.

Nakon nekoliko meseci nagađanja par je potvrdio razvod, a kako je napisala u zahtevu, rastali su se još u aprilu.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track