Crnilo, "počivaj u miru" i datum: Misteriozna objava Bejbi Lazanje zabrinula fanove, svi se pitaju šta se dešava (FOTO)
Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

POMETNJA

Crnilo, "počivaj u miru" i datum: Misteriozna objava Bejbi Lazanje zabrinula fanove, svi se pitaju šta se dešava (FOTO)

Pop kultura -

Bejbi Lazanja je novom objavom na Instagramu malo zabrinuo svoje obožavatelje kada je na svom profilu objavio crnu pozadinu i samo napisao "#biggieboomboom".

Pratiocima nije bilo jasno o čemu je reč i napisali su kako ih je zabrinuo ovom objavom.

"Da li je sve u redu", "Šta se događa, Marko", "Šta ovo znači", "Jesi li u redu, Marko" - bila su neka od pitanja u komentarima, dok su pojedini pretpostavili da se radi o marketingu.

"To se zove dobar marketing", "Ovako se bude obožavatelji", "Napokon stiže ono što već dugo priželjkujemo", "Jedva čekam novu pesmu", pisali su neki od obožavatelja u komentarima, dok su drugi poručili Bejbi Lazanji da možda ipak ne bi trebalo ovako da se "šali".

"Marko, menjaj objavu... misle ljudi da ti se nešto ružno dogodilo...", "Nemoj se s ovim šaliti...", pisali su neki.

Bejbi Lazanja
foto: Printscreen Instagram

Oglasio se i sam muzičar u Instagram storiju, gde je na crnoj pozadini pisalo: "R.I.P. (Rest In Peace, eng., odnosno počivaj u miru) Baby Lasagna 30.8.2024".

Drugi deo obožavatelja shvatio je kako se radi o najavi njegove pesme koju će objaviti 30. avgusta, baš uoči svoja tri rasprodata koncerta na Šalati.

Uskoro ga očekuju i tri rasprodana koncerta na Šalati i to 12., 13. i 14. septembra. Ulaznice za prvi koncert rasprodate su u rekordnom roku, što je iznenadilo Bejbi Lazanju. "Prvi šou je rasprodat za četiri minuta. Nije mi jasno", otkrio je Marko u neverici tada.

Slično se ponovilo i s prodajom ulaznica za ostala dva koncerta. Tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati i istakao svoju zahvalnost i nevericu. Sva tri šoua su rasprodata u jednom danu. Ovo mi još uvek ne deluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je tada uz vizual na svom Instagramu.

(Kurir.rs/ Večernji.hr/ L. S.)

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track