Za ovom glumicom Srbi su ludeli: Nakon strastvene noći udala se za košarkaša, sedam dana kasnije usledilo je šok otkriće
Foto: @NIKOTYLER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

i dalje je žele

Za ovom glumicom Srbi su ludeli: Nakon strastvene noći udala se za košarkaša, sedam dana kasnije usledilo je šok otkriće

Pop kultura -

Karmen Elektra (52) je multimedijalna ličnost. Svetsku slavu dostigla je ulogom u "Čuvarima plaže" kada su muškarci bukvalno gubili dah zbog njene lepote i seksepila. Sada je fotografisana na žurki Keti Peri, a mnogi su komentarisali kako izgleda podjednako bomastično kao i pre trideset godina.

Tokom karijere uvek je igrala na kartu izgleda i to joj je donelo popularnost. Tako je urednik magazina Plejboj 1996. godine kontaktirao u nameri da realizuje seksi editorijal. Za spomenuti časopis fotografisala se još tri puta.

Karmen Elektra
Karmen Elektrafoto: @NIKOTYLER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njena najpoznatija veza bila je sa kontroverznim košarkašem Denisom Rodmanom. Razmenili su bračne zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Karmen Elektra u 52. godine izgleda bolje nego ikada
Karmen Elektra u 52. godine izgleda bolje nego ikadafoto: @NIKOTYLER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Elektra je nakon njega bila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a njihova romansa potrajala je tri godine. Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove preljube. Nakon tog ljubavnog brodoloma, Karmen je pala u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je raskinula 2013. godine.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:11

Andrija Milošević nasmejao novinare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track