Ova zanosna plavuša ukrala je šou Goranu Dragiću: Na košarkaševom oproštaju svi su gledali samo u nju i njenu crvenu haljinu!
Foto: Richard Alvarez / INSTAR Images / Profimedia

au!

Ova zanosna plavuša ukrala je šou Goranu Dragiću: Na košarkaševom oproštaju svi su gledali samo u nju i njenu crvenu haljinu!

Pop kultura -

Mesecima unazad govorilo se o spektakluranom opraštanju od košarke Gorana Dragića. On je odlučio da dres okači o klin na posebnoj košarkaškoj utakmici u svojoj Sloveniji, a njoj su prisustvovali neki od najvećih košarkaških imena. Među njima su bili i srpski asovi Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Bobi Marjanović, Dejan Bodiroga, Saša Danilović...

Košarkaš Goran Dragić oprašta se od košarke
Košarkaš Goran Dragić oprašta se od košarkefoto: ЕPA

Međutim, šou je ukrala jedna prelepa dama. Reč je o Dragićevoj emotivnoj partnerki koja je zasenila sve prisutne. Fatalna plavuša pojavila se sva u crvenom i privukla poglede svih koji su prisustvovali ovoj fantastičnoj večeri.

Gresji Marfi uvek privlači pažnju gde god da se pojavi, a sada je specijalno to učinila kada su se kamere okrenule ka njoj.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:15

ŠTA RADITI KADA KOMŠIJE PRAVE HAOS?! Voditelj se požalio na bučnog stanara, pa dobio metod zbog kog više nikada neće čuti galamu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja