Možda samo jednostavno nema sreće sa ženama koje se zovu Dženifer! Pre nego je glumac Ben Aflek po drugi put svoje srce dao pevačici i glumici Dženifer Lopez, voleo je jednu drugu Dženifer, takođe veliku zvezdu - glumicu Dženifer Garner, s kojom je u braku dobio troje dece.

Iako ima mnogo nagađanja zašto se Lopez i Aflek razvode, tačan razlog još uvek nije potvrđen, a evo koji su razlozi Aflekovog propalog braka s Garner.

foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner i Ben Aflek su se zbližili dok su radili zajedno na filmu "Daredevil". Budući da su oboje tada bili u vezama, on sa Dženifer Lopez, a ona u braku sa Skotom Folijem, postali su bliski prijatelji. Ipak, kako prenosi The Mirror, svoju vezu su potvrdili krajem 2004. godine, a nedugo nakon toga je glumac zaprosio svoju koleginicu.

foto: Profimedia

Venčali su se 2005. i dočekali svoje prvo dete, ćerku Vajolet. Tri godine kasnije su otkrili da čekaju još jedno dete, pa je tako 2009. stigla Serafina, koja je ove godine promenila ime u Fin. Na kraju je, dve godine kasnije, stigao sin Semjuel. A onda je, samo nekoliko dana nakon 10. godišnjice braka, par objavio da se rastaje.

foto: Profimedia

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, doneli smo tešku odluku o razvodu. Idemo napred s ljubavlju i prijateljstvom jedni prema drugima i predanošću zajedničkom roditeljstvu naše dece, čiju privatnost molimo da poštujujete u ovom teškom trenutku. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj, porodičnoj stvari. Hvala na razumevanju", kazali su tada.

foto: Profimedia

Razvod je finalizovan 2018. godine, a tada se govorilo da je za kraj romanse kriva dadilja Kristin Ouzounia, s kojom jeAflek navodno imao aferu. Glumac i bliski izvori su demantovali glasine, a sam Aflek je otkrio da se u braku osećao "zarobljeno", što je delimično bio razlog zbog kog je počeo da konzumira alkohol.

"Imali smo brak koji nije funkcionisao. Bio je to neko koga volim i poštujem, ali s kim više ne bi trebalo da budem u braku...", kazao je 2021, pa priznao da je utjhu potražio u alkoholu. Iako su ga tada mnogi kritikovali jer je ispalo da je svoju bivšu ženu optužio za alkoholizam, glumac je te komentare demantovao.

foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Garner i Aflek nastavili su u prijateljskim odnosima, a Garner je ušla u vezu sa biznismenom Džonom Milerom. Neki izvori su tvrdili da je Garner čak htela da pomogne Afleku i Lopez da prebrode svoje bračne krize, ali čini se da njima niko nije mogao da pomogne.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)