Sabrina Karpenter, trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica, ali najviše bure podigla je jer je deo estradnog ljubavnog trougla koji, mimo nje, čine iKamila Kabeljo i Šon Mendez.

Ova tema uveliko se vrti po svetu šou biznisa, a Sabrinin novi album, na kojoj je čak šest pesama posvetila ovoj "romansi". Naime, u pesmama je vrlo direktno opisan njen ljubavni odnos sa kanadskim kantautorom, kao i uplitanje Kamilin prstiju u isti.

Od kada su obe stekle slavu na svetskoj sceni, često se pominje fizička sličnost između Kamile Kabeljo i glumice Džene Ortege, a vrhunac cele priče bila je indirektna Sabrinina provokacija kada je u spotu njene pesme "Taste" strastveno poljubila Ortegu.

Naime, u pomenutom spotu, Ortega predstavlja Sabrininu suparnicu Kamilu Kabelju, koja je predstavljena kao bivša devojka njenog dečka.

U spotu, koji vidno predstavlja situaciju koja se odvija, Sabrina se sve vreme bori za ljubav muškarca, za kojeg se veruje da je Šon Mendez, a kojeg na kraju videa zajedno sahranjuju i postaju prijateljice.

Podsetimo, Kamila Kabeljo i Šon Mendez bili su u vezi od 2019. do 2021. godine, kada su snimili zajednički duet pod nazivom "Senjorita". Ubrzo nakon pomenutog dueta, raskinuli su, ali su se pomirili nakon godinu dana, kada su zajedno viđeni na Koačeli.

screenshot-89.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, u tih godinu dana koliko nisu bili zajedno, kanadski pevač Mendez viđen je u društvu popularne Sabrine Karpenter, ali njihova veza nikada javno nije potvrđena.

Ali, sve što se izdešavalo, bilo je i više nego dovoljno da ove dve umetnice svoje pesme posvete jedna drugoj i njihovim komplikovanim odnosima.

profimedia0471676190.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Kamila Kabeljo i Šon Mendez nisu se izjašnjavali niti u vezi spota, niti u vezi pomenute scene poljubca, ali uzevši u obzir da im se albumi nisu slavno proveli na listama popularnosti, dodatna medijska pažnja im definitivno neće škoditi.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!