Čoveka svog života upoznala dok je bila trudna sa drugim: Glumicu je verno čekao 15 godina, a onda je usledio potpuni preokret
Kejt, Deni i njihova ćerka, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čoveka svog života upoznala dok je bila trudna sa drugim: Glumicu je verno čekao 15 godina, a onda je usledio potpuni preokret

Pop kultura -

Ljubavni život Kejt Hadson oduvek je bio intrigantan. Zvezda filma "Almost Famous" bila je u braku sa muzičarem Krisom Robinsonon skoro deceniju i imaju sina.

Kejt Hadson ima troje dece sa tri partnera
Kejt Hadson ima troje dece sa tri partnerafoto: Profimedia

Takođe, ima sina sa bivšim verenikom Metom Belamijem, koji je takođe muzičar, ali i ćerku sa sadašnjim verenikom i muzičarem Denijem Fudžikavom. E upravo je romansa sa Denijem ona o kojoj se najviše govorilo.

Kejt i Deni su u vezi od 2017. godine, a kako su otkrili jednom prilikom, on je na nju čekao čak 15 godina. Deni poznaje Kejt od svoje 23. godine kada je, ona bila trudna i u vezi sa Krisom Robinsonom.

Sadašnjeg partnera upoznala je dok je bila trudna sa drugim
Sadašnjeg partnera upoznala je dok je bila trudna sa drugimfoto: BDC Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, muzičar nije odustao i strpljivo je čekao 15 godina dok konačno nije dobio šansu. Pozvao je 2016. godine Kejt da ide sa njim na planinarenje, ipak nije se sve tako brzo odigravalo.

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi sastanak. I ne, na tom prvom sastanku nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu je bilo potrebno nekoliko meseci da preduzme prvi korak, jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav - ispričala je Kejt.

Danas uživa sa svojim izabranikom
Danas uživa sa svojim izabranikomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ljubav među njima kulminirala je kada su postali roditelji ćerkice Rani Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da zaprosi ljubav svog života.

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove posvećenosti porodici osećam se sigurno, zaštićeno i imam samopouzdanja. Njemu je porodica na prvom mestu, zaista je porodičan čovek, ispričala je Kejt jednom prilikom.

Takođe, ono što je mnogima bilo zanimljivo je to da su svi njeni partneri i očevi njene dece muzičari, na šta se ona kratko osvrnula.

Nije lako živeti sa muzičarima
Nije lako živeti sa muzičarimafoto: Profimedia

- Razlog zbog kog se tako dobro povezujem sa muzičarima je taj što se svi mi povezujemo sa muzikom na način koji zapravo ne moramo ni da objašnjavamo. To jednostavno osećaš i to je nešto što voliš. Iako nije pametno biti zaljubljen u njihov životni stil - rekla je jednom prilikom Kejt.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track