Imala je 108 kg i nije mogla bez alkohola i tableta: Pevačica okrenula drugi list, prepolovila se i danas izgleda brutalno
Pevačica Džesika Simpson smršala 50 kilograma, Foto: Profimedia

potrudila se

Imala je 108 kg i nije mogla bez alkohola i tableta: Pevačica okrenula drugi list, prepolovila se i danas izgleda brutalno

Pop kultura -

Američka pevačica i glumica, Džesika Simpson, smršala je preko 50 kilograma, što se može videti i po njenim najnovijim fotografijama.

Naime, Džesika je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je u uskoj, crnoj haljini sa prorezima i čizmama iznad kolena u istoj boji koje je ukombinovala sa glomaznim, glamuroznim nakitom.

Svojim novim izgledom Džesika je totalno raspametila svoje fanove, a kako je svojevremeno izjavila, želi još da smrša, što je zabrinulo njene roditelje i najbliže prijatelje.

Džesika je sem borbe sa kilogramima vodila i neke teže - bila je zavisnica od alkohola i tableta, ali je "čista" već četiri godine, o čemu je govorila u svojim memoarima "Otvorena knjiga", u kojima je čak objavila i svoju fotografiju iz 2021. godine, koja je uzgred i njen najteži period života.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

"Morala sam da prestanem da pijem alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smeru i iskreno, bila sam premorena. Htela sam da se zauzmem sa zebe i da razbijem te cikluse u životu kako bih krenula napred, a da ne žalim zbog nekog svog izbora. Alkohol nije bio problem, ja sam bila problem. Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem," napisala je pevačica.

Podsetimo, njeni problemi sa kilažom počeli su dok je bila trudna, kada je stigla do 108 kilograma. Međutim, kilaža nije bila njena jedina tegoba. Borila se i sa bolovima, otečenošću, nesanicom, anksioznošću i mnogim drugim.

Džesika Simpson
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ali, kao što se može videti iz priloženog, Džesika postiže pobede u ovim bitkama, a motivaciju nalazi u svom suprugu Eriku Džonsonu i njihovoj ćerkici, koju je rodila tokom prošle godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track