Sloboda Mićalović ponovo zasenila sve prisutne: Na Filmskim susretima sve oči bile uprte u nju, pokazala šta znači imati svoj stil
Sloboda Mićalović na Filmskim susretima u Nišu, Foto: Promo

prelepa

Sloboda Mićalović ponovo zasenila sve prisutne: Na Filmskim susretima sve oči bile uprte u nju, pokazala šta znači imati svoj stil

Pop kultura -

Filmski susreti u Nišu, festival posvećen glumačkim ostvarenjima, svečano su otvoreni u subotu, 24. avgusta, dodelom dve nagrade Pavle Vuisić Svetozaru Cvetkoviću i posthumno Žarku Lauševiću.

Iako su se pojavila mnoga lica sa naše glumačke scene, svojom lepotom i stajlingom među svima istakla se prelepa Sloboda Mićalović, koja je pokazala da svaka žena u svom ormaru mora da ima "malu, crnu haljinu".

Slobodina haljina otkrila je njeno rame i duga je do poda, što je istaklo njenu vitku liniju. Sa njom je ukombinovala skroman nakit, kao i šminku koja podržava prirodan izgled. Svoju skromnost istakla je i frizurom isfeniranom na ravno.

Sudeći po fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu, glumica se lepo provela, a momenat je ovekovečila i sa svojim kolegama - Mimom Karadžićem i Andrijom Miloševićem.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track