Gola kao od majke rođena, čuči na stolici i doručkuje: Slavna pevačica pokazala sve na izvol'te, objasnila zašto je stalno naga
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŠOKANTNO

Gola kao od majke rođena, čuči na stolici i doručkuje: Slavna pevačica pokazala sve na izvol'te, objasnila zašto je stalno naga

Pop kultura -

Pevačica Keša (37) poznata je po tome da uživa da provocira javnosti i šokira svoje fanove širom sveta. Nakon čitave pompe oko njene javne rasprave sa Paris Hilton, Keša je sada otišla korak dalje pa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je skroz gola.

Ovo nije prvi put da slavna pevačica šokira i javnost i fanove. Pored toga što je poznata po eksplicitnim nastupima na svojim koncertima, svojevremeno je objavila i fotografiju sa planinarenja, na kojoj je takođe potpuno gola ali ovoga puta pored reke.

"Ali... dosadno mi je da nosim odeću," napisala je pevačica pored objave na Instagramu na kojoj je svoje intimne regije sakrila samo pokrivačem.

Međutim, već na sledećoj objavi nema čak ni pokrivač, već čuči na stolici dok u ruci drži viljušku i uživa u svom vitaminskom doručku.

Sudeći po njenom izrazu lica, ni malo je nije sramota, već naprotiv.

Kao što je i bilo za očekivati, ove fotografije izazvale su buru komentara, kako pozitivnih tako i negativnih.

"Kosa ti je tako dobra," napisao je jedan od fanova.

"Ti ne stariš," dodao je drugi.

"I dalje si vrela," zaključio je treći.

Međutim, bilo je i onih koji nisu baš toliko oduševljeni.

"Ja sam u šoku. Ne razumem zašto ovo radiš? Lepa si, talentovana ne treba ti ovo ni najmanje," samo je jedan od niza komentara.

Mnogi od fanova primetili su i da pevačica izgleda znatno mnogo mršavije, pa su odmah počela nagađanja o tome da i ona koristi Ozempik da bi se rešila viška kilograma.

Podsetimo, pre pet meseci pevačica je završila devetogodišnji sudski spor da bivšim producentom, doktorom Lukom, i povratila zakonska prava na svoj glas. Pored optužbi za fizičko, seksualno i emocionalno zlostavljanje, Keša je svog producenta teretila i za diskriminaciju na radnom mestu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track