Oženio se sin Nebojše Glogovca: Venčanje u strogoj tajnosti organizovano u Hrvatskoj, ponosna majka potvrdila srećne vesti
Foto: Aleksandar Jovanović

Oženio se sin Nebojše Glogovca: Venčanje u strogoj tajnosti organizovano u Hrvatskoj, ponosna majka potvrdila srećne vesti

Pop kultura -

Sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Gavrilo, oženio se i to u strogoj tajnosti u Hrvatskoj, potvrdila je njegova majka Mina Glogovac.

Sinovi Nebojše Glogovca izrasli su u divne momke. Stariji, Gavrilo, živi daleko od očiju javnosti i o njemu se veoma malo zna. Stoga i ne čudi njegova želja da organizuje intimno venčanje.

Srećne vesti sa venčanja potvrdila je majka Mina
Srećne vesti sa venčanja potvrdila je majka Minafoto: printscreen/instagram/minaglogovac

Detalji o venčanju nisu poznati, jedinu fotografiju sa venčanja podelila je njegova majka Mina Glogoavac. Obzirom na stajling koji su mladenci poneli malo ko je primetio da je reč o venčanju, a srećne vesti potvrdila je majka u jednom od komentara.

Majka Mina ostala sa decom

Mina Glogovac
Mina Glogovacfoto: printscreen

Mina i Nebojša venčali su se 1996. a kum na venčanju bio im je Vojin Ćetković. Majka Miloša i Gavrila slikarka je i najveća podrška svojim sinovima, koji su prerano ostali bez oca.

Mlađi sin studira režiju

Miloš Glogovac
Miloš Glogovacfoto: Damir Dervišagić

Mlađi Glogovčev sin Miloš, koga je javnost svojevremeno imala prilike da upozna kao voditelja emisije "Kuvanje gruvanje" završio je Petu gimnaziju i krenuo očevim stopama. On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, odsek režiju.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track