Nišlijku udatu za milionera upitali su da li ima služavke: Miličin odgovor će vas ostaviti bez teksta, jel moguće ovo?
Foto: Printscreen/Instagram

sve je detaljno objasnila

Nišlijku udatu za milionera upitali su da li ima služavke: Miličin odgovor će vas ostaviti bez teksta, jel moguće ovo?

Pop kultura -

Tiktokerka Milica Polskaja nakon udaje za misterioznog milionera iz Kazahstana privukla je veliku pažnju publike na Balkanu. Ova šarmantna Nišlijka nedavno je rodila peto dete, a zanimljivosti iz svoje svakodnevnice deli na društvenim mrežama.

Milica je udata za bogatog Kazahstanca čiji identitet ne želi da otkriva
Milica je udata za bogatog Kazahstanca čiji identitet ne želi da otkrivafoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Mnoge zanima kako izgleda njen luksuzni život, koliko se pojedine stvari razlikuju od organizacije drugih majki. Milici tako često postavljaju razna pitanja, a na koje ona uvek rado odgovori.

Jedno od mnogih bilo je i to da li ima sluškinje koje joj pomažu oko dece i generalno kuće. Milica je na veoma duhovt način odgovorila na ovo pitanje:

"Ja ne funkcionišem bez sluškinja, ne koristim kola već su me sluškinje donele do salona na farbanje kose. Onda sam morala da unajmim još sluškinja kako bi bi čuvale decu", poručila je Milica što je mnoge oduševilo.

Očigledno je bila veoma sarkastična te je želela da poruči da poput drugih žena ona sama brine o deci i porodičnom domu. Milica je nedavno podelila kadrove iz Dubaija gde je bila na porodičnom putovanju, a sa njom je bila i njena majka koja joj je očigledno od velike pomoći.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track