Iako ima 49 godina, Dejvid Bekam je i dalje tiha patnja brojnih žena, a kad god objavi fotografiju bez majice dodatno to podgreje. Bekam je sada na društvenim mrežama pokazao kako izgleda dok trenira i malo je reći da su žene širom sveta oduševljene.

Bivši fudbaler je u rukama držao dva tega, a nakon što je skinuo majicu, pločice su bile u prvom planu.

''Moja žena je rekla da je narandžasta majica presvetla pa sam je skinuo. Uvek osuđuje moju odeću za vežbanje, ali Viktorija, znaš i sama da je zapravo voliš'', napisao je pa se izvinio treneru na izgledu njegove vežbe jer je ranije već uradio nekoliko ponavljanja.

Iako je Bekam na fotografiji bio na izmaku snage, brojne žene nisu kada su videle fotografiju pa su se bacile na komentarisanje atraktivnog bivšeg fudbalera.

''Viktorija, hvala ti na fotografiji'', ''I šorts smeta, takođe su upadljivo drečave...'', ''I dalje si prezgodan'', ''Jedan od najzgodnijih fudbalera ikada'', ''Neverovatno zgodan...'', samo su neki komentari obožavateljki.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

kurir televizija NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sada izgleda nekada ELITNO kupalište