Bivša nemačka manekenka Hajdi Klum (51) ponovno je oduševila svoje obožavatelje. Nemačka lepotica na svom Instagram storiju objavila je fotografiju na kojoj pozira u bikiniju ukrašenom cirkonima, a koji ističe njen seksi dekolte.

Ranije ovog meseca, Hajdi i njen suprug, muzičarTom Kaulic (34), odleteli su u St. Barts kako bi proslavili petu godišnjicu braka, a ona je uživala na plaži sunčajući se u toplesu. Ranije je izjavila da je njoj to sasvim normalno s obzirom da je "odrasla uz puno golotinje".

hajdi-klum.jpg
Printscreen/Instagram/HeidiKlum 
foto: Printscreen/Instagram/HeidiKlum

"Tako mi je smešno koliko ljudi priča o tome. Trebali bi i sami da isprobaju jednom da budu u toplesu. U Francuskoj je to sasvin normalna stvar, ne radim ništa čudno. I uvek idem na plažu kad tamo nema puno ljudi," rekla je kao komentar na reakcije na njene golišave fotografije, a preneo je portal Jutarnji.

U intervjuu za People, 2023. godine, priznala je da i kod kuće voli da bude gola, na radost svog supruga i zgrožavanje njene dece.

"Super mi je ugodno kad sam gola. Do te mere da deca znaju da mi kažu: "Mama, dolazi mi prijatelj. Pokrij se." Čim nam neko dolazi, obučem top, ali čim nema nikoga, ja odmah grudi na sunce. Ne volim kad mi se vide one linije od bodića jer nosim razne odevne kombinacije," izjavila je Hajdi.

Podsetimo, Hajdi ima ćerku Leni sa bivšim dečkom Flaviom Briatoreom, a sinove Henrija, Johana i Lua sa bivšim suprugom Silom, sa kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine. Danas je u srećnom braku s Tomom Kaulicom za kojeg se udala 2019. godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!