Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka udarna je priča šoubiz medija. Nedeljama se spekulisalo o problemima u braku slavnog para, a on nedavno je otkriveno da je do razvoda i kraja i zvanično došlo.

Kako su preneli svetski mediji, pevačica je podnela zahtev za razvod, a kao datum kraja njihove ljubavne priče navela je 26. april. Sada su isplivali novi detalji.

dzenifer-lopez-profimedia0892116327.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Dženifer zapostavila Bena zbog poslafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U novom broju časopisa People navodi se da su se pevačica i glumac razišli zbog 'udaljenosti' jer je ona toliko putovala zbog posla. Lopez je bila zauzeta non-stop nakon što su se njih dvoje pomirili 2021.

Zbog posla zapostavila Bena

Dženifer je bila uključena u ukupno osam filmova nakon što je obećala da će mu biti verna supruga - u svim je glumila i producirala, pa čak i snimila muziku za filmove. Uz sve to, snimila je kampanju za trenere, promovisala svoju JLO Beauti liniju, pokrenula Delolu i kreirala novu muziku. Zatim su tu modne revije u Parizu, Met Gala događaji, putovanje u Dubai i saradnja sa kompanijama kao što je Revolve.

profimedia0660783239.jpg
Profimedia 
Dženifer i Ben su uživali u obnovljenoj ljubavifoto: Profimedia

Obnovljena ljubav i gala venčanje

Njih dvoje su se ponovo pomirili 2021. nakon 20 godina razmaka i venčali se u avgustu 2022. u Džordžiji. Ali činilo se da Dženi iz bloka nikada nije usporila da bi pustila ljubav da raste. Međutim, trebalo je da zna da će ona biti zauzeta, jer je uvek govorila da voli da radi. Rođena u Bronksu provela je dosta vremena promovišući svoj film "Udaj se za mene" iz 2022. sa događajima u LA-u i Njujorku. Igrala je sa Ovenom Vilsonom u ljubavnoj priči, a uz to je imala i muziku. Ona je naporno radila kako bi privukla interesovanje za još jedan projekat koji je takođe producirala.

Otkazala turneju zbog porodice

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878413034.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ben pao u drugi planfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Planirala je letnju turneju, ali ju je otkazala da bi se fokusirala na svoju porodicu. Rad ju je odveo u Njujork desetak puta u poslednjih nekoliko godina, a bilo je i nekoliko putovanja u Evropu i zaustavljanje u Dubaiju. Ali čak i sa svojim užurbanim rasporedom, „stvarno se trudila da stvari funkcionišu“, rekao je izvor za People i sada oseća „tugu“ zbog kraja braka. Ni njegove 'promene raspoloženja' nisu pomogle.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU! Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker