Jedna od najvećih muzičkih zvezdi današnjice je pevač Džon Bon Džovi. Iza sebe ima višedecenijsku karijeru i toliko dugačak brak.

Muzičar je 2009. godine primljen u Kuću slavnih tekstopisaca 2009. godine, a 2012. je uvršten na Billboardovu listu 100 najmoćnijih i najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji. Paralelno sa karijerom razvijao je i ljubav koju je upoznao još u srednjoškolskim danima. Naime, Dorotea Harli i Džon Bon Džovi upoznali su se 1980. godine u srednjoj školi u Nju Džerziju, a on je svojevremeno izjavio da je to bila ljubav na prvi pogled.

profimedia0881149063.jpg
Joseph Prezioso / AFP / Profimedia 
Džon je ove godine obeležio 35. godišnjicu brakfoto: Joseph Prezioso / AFP / Profimedia

Venčali su se u tajnosti u Las Vegasu 1989. godine, što je tada izazvalo bes njegovih brojnih obožavateljki, koje nisu mogle shvatiti čime ga je Dorotea osvojila i bile su okrutne s komentarima na račun njenog izgleda.

Ove godine proslavili su 35. godišnjicu braka, a muzičar je tom prilikom izjavio da se tajna njihove dugovečnosti krije u tome što su zajedno odrastali u međusobnom poštovanju, ali i da im brak ne bi opstao da supruga nije imala toliko razumevanja za njegov rokerski stil života.

Prevaru priznao u pesmi

dzon-bon-dzovi-1.jpg
Profimedia 
Njegov veliki hit u stvari je pokajanjefoto: Profimedia

'Postoje dva prekrasna klišea vezana uz rokersku slavu. Radi se o tome da se nikad ne pretvaraš da si bio svetac, ali i da ne budeš budala koja će sje*ati porodični život', objasnio je za The Independent, kada je priznao i da nije uvek bio veran supruzi. Svoje afere je pokajnički opevao i hitu iz 1993. 'Bed of Roses'.

(Kurir.rs/Story.hr/M.J)

Bonus video:

kurir televizija "LIPE CVATU" PRE DUGMETA JE OTPEVALA ONA! Poznati roker otkrio tajnu jednog od najvećih ex ju hitova: PESMA IMALA DRUGI TEKST!