Dženifer Lopez dugo se, čini se, borila s promenama raspoloženja svog uskoro bivšeg supruga Bena Afleka. Pevačica i glumica pokušavala je da kontroliše to njegovo loše raspoloženje, brinula se za svog 52-godišnjeg supruga, a često mu je bila poput majke, tvrde izvori za magazin People.

Izvori bliski slavnom paru tvrde da je Ben često bio frustriran i imao svoje "mračne epizode", iako je uz sebe imao podršku i ljubav supruge i troje dece koje ima s bivšom suprugom, Dženifer Garner.

profimedia0890088074.jpg
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Dženifer je provela mnogo vremena brinući se da Ben bude srećan i da ima sve što mu treba", rekao je izvor za People i dodao da joj je on više bio poput sina, a ne partnera.

"Način na koji se brinula za njega bio je gotovo dečji. Prijatelji su je stalno podsećali da ona nije odgovorna za njegova osećanja. Ponekad je bio vrlo ćudljiv i mračan, a Dženifer je potpuna suprotnost. Ona je jako zahvalna na svemu što ima", dodao je upućeni izvor.

profimedia0835051627.jpg
Michael Buckner / AFP / Profimedia 
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Izvor blizak njegovoj drugoj bivšoj supruzi, Garner, takođe tvrdi da se Aflek nikada nije dobro nosio sa stresom.

"Nema dobre veštine suočavanja sa stresom. Lako se frustrira i često je neraspoložen. Kad je opušten i dobro raspoložen, predivno je biti u njegovoj blizini. Ali češće je uzrujan ili frustriran. Često mu se desi da se dogodi neka sitnica i već nastupi promena raspoloženja. A on zaista ne razume koliko njegovo loše raspoloženje utiče na ljude oko njega. Jednostavno ljudima nije prijatno da budu okruženi takvom vrstom negativnosti", objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

profimedia0783100952.jpg
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, čini se da je ovih dana glumac srećan što je sada samac.

"On je odmah bolje čim ima poslovne projekte. Bio je sjajan i kad su deca u pitanju. Sad radi tačno ono što želi i čini se jako srećnim", tvrdi izvor.

Magazin People takođe navodi da su se Džen i Ben razdvojili zbog "udaljenosti" jer je ona stalno putovala zbog posla. Navodno je non-stop bila zauzeta otkako su se ponovo spojili 2021. Radila je na osam filmova - glumila, producirala, pravila muziku... Uz sve to, snimala je i kampanju, promovisala proizvode za negu, lansirala Delolu i stvarala novu muziku. Tu su i modne revije u Parizu, Met Gala, putovanje u Dubai i saradnje s poznatim brendovima. Uz sve to, ostalo je malo vremena za Bena. Planirala je i letnju turneju, ali ju je otkazala kako bi se posvetila porodici.

fop5scgakae3x7d.jpg
Twitter/goldengateblond 
foto: Twitter/goldengateblond

"Međutim, čak i uz njen gust raspored, jako se trudila da stvari među njima funkcionišu. Sada je tužna zbog kraja braka", otkrio je izvor, prenosi Jutarnji.hr.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)