Filmski festival u Venecijipočinje večeras, a u italijanskom gradu već su se okupile prve poznate face, na čelu sa Anđelinom Džoli, Izabel Iper, Izabel Gular, Dženom Ortegom... Tu su i Monika Beluči i Tim Barton, čiji će film "Beetlejuice" na crvenom tepihu biti prikazan večeras i tako svečano otvoriti Mostru.

Filmski festival u Veneciji je jedna od najprestižnijih manifestacija u svetu kinematografije, pa nije ni čudo što je režiser Tim Barton rešio da premijera "Beetlejuice" bude upravo ovde.

foto: Pool Photo Events 04/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ekipa filma već danas je održala konferenciju za štampu uoči večerašnje projekcije, a očekivano je šou ukrala Monika Beluči, jedna od najlepših glumica svih vremena. Ona je na konferenciju stigla u elegantnom izdanju koje je laskalo njenoj finoj, ženstvenoj figuri.

Monika je izabrala crnu haljinu midi dužine koja prati liniju tela, a krase je bele tufnice; ovo je dezen koji je već klasik u ženskom ormaru, ali uvek je iznova atraktivan za nošenje, čineći modne kombinacije razigranim, a istovremeno otmenim.

foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna Italijanka je oduvek fan tamne, jednobojne odeće i retko kada koketira sa dezenima, ali kada to uradi, uvek je reč o tufnicama! U više navrata je za javne događaje birala je haljine sa tufnicama, a jedno je sigurno - takvi modeli garantuju damski efekat.

Lepa 59-godišnjakinja je ovog puta rešila da "začini" stvari, pa je njena haljina delimično prozirna, ali je filmska diva i ovaj detalj iznela sa merom i nimalo vulgarno. Izdanje je zaokružila crnim sandalama od prevrnute kože i sa tankom, vrtoglavo visoko potepticom, te fazonskom tašnom od crne kože.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Monika Beluči je promenila i boju kose, osveživši je toplom, vrlo privlačnom bojom karamele. Dugo je bila verna čokoladnoj nijansi, povremeno je posvetljujući pramenovima, ali se sada u potpunosti ofarbala u znatno svetliju nijansu, a moramo priznati da joj sjajno pristaje i da izgleda daleko mlađe.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

TV Kurir SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!