Dok svi bruje o razvodu Bena Afleka i Dženifer Lopez niko se ne pita kako je njemu: Met Dejmon nikada nije bio "ljubitelj" Džej Lo
Met Dejmon i Ben Aflek su prijatelji iz detinjstva, Foto: Profimedia

da li je srećan?

Dok svi bruje o razvodu Bena Afleka i Dženifer Lopez niko se ne pita kako je njemu: Met Dejmon nikada nije bio "ljubitelj" Džej Lo

Pop kultura -

Loš trenutak da ste na mestu glumca Meta Dejmona. Privilegija luksuznog životarenja ne može da ga sačuva podrške koju mora da pruži, po drugi put, svom najboljem prijatelju iz detinjstva - Benu Afleku.

Iako je bio tu za njega i prvi put kada su se Aflek i Džej Lo rastali, sada mora opet i to sa mnogo jačim optimizmom, jer se "vatra" oko njihovog razvoda ne smanjuje već mesec dana.

Nekoliko puta od saznanja javnosti da se razvodi Ben je viđen na večeri sa Metom.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Met je u poziciji u kojoj smo svi bili barem jednom u životu - rame za plakanje prijatelju nakon raskida sa partnerom. Ipak, iako to radimo uvek od srca, znamo svi onu jednu osobu koja će dušu isplakati za nekim, oporaviti se od raskida, a onda ponovo sebe dovesti u situaciju da joj život pokaže da stvarno nisu jedno za drugo.

Mada, bolje i da ih saslušate, nego da odbijaju da pričaju o raskidu, pa se napravi neprijatna tenzija jer im vidno treba razgovor.

"Rekao/la sam ti" neće biti od koristi u ovoj situaciji, pa se pazite reči koje mogu da za tren napravi svađu.

Zato, Met i jeste u "najgoroj" siuaciji. Stoji sa strane i posmatra prijatelja koji se vraća ženi sa kojom ni veza nije uspela, pa su odlučili da budu u braku kome je, nažalost, došao kraj.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Uz sve to, svi znamo da ne može niko ostati potpuno ravnodušan, kad posle raskida prijatelja, govorimo o njegovoj bivšem partneru, već uvek negde pronađemo "džep" kako bismo našli jednu stvar za koju barem malo možemo da krivimo njihovog bivšeg partnera i tako im olakšamo raskid.

Zamislite kada vam posle onog "Ma, nije ona za tebe, nikad mi nije bila simpatična", dođe prijatelj i kaže da su se pomirili.

Ali, Met i Ben su rasli zajedno, postali glumci zajedno i proslavili se u isto vreme. Čak su rame uz rame osvojili i velike nagrade. Zato, ko god bio "krivac" za razvod, znamo da Met sigurno stoji uz Afleka i kada mu je najteže.

(Kurir.rs/Ona/J.M.)

Bonus video:

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track