Slavna glumica šokirala svojom pojavom na crvenom tepihu: Zakopčana do glave sa kiselim osmehom na licu, svi govore da se zbabala
Vinona Rajder na otvaranju 81. filmskog festivala u Veneciji, Foto: Thomas Bohlen / Starface / Profimedia

nije se potrudila

Slavna glumica šokirala svojom pojavom na crvenom tepihu: Zakopčana do glave sa kiselim osmehom na licu, svi govore da se zbabala

Pop kultura -

Slavna holivudska glumica, Vinona Rajder, pojavila se na crvenom tepih uoči otvaranja 81. filmskog festivala u Veneciji. Iako je svi pamte po zapanjujućim odevnim kombinacijama, ove godine izgleda nije uspela da ostavi takav utisak.

Crvenim tepihom prošetala je u crnoj, do zemlje dugoj, haljini sa okruglim izrezom i karnerima oko vrata. Haljina, koja po sredini ima niz dugmića, dugih je rukava i, mnogi bi rekli, da ju je učinila znatno starijom nego što glumica zapravo jeste.

Vinona Rajder
foto: Thomas Bohlen / Starface / Profimedia

Minus njenom izgledu dao je i crni kreon kojim je skroz uokvirila oči, kao i samo puštena i, sudeći prema fotografijama, ne baš sređena kosa, barem ne za potrebe crvenog tepiha.

Na iznenađenje mnogih, glumica je sve vreme držala, ispred sebe, skupljene ruke, a na licu joj se tek nazirao osmeh, kao da nije ni srećna ni zadovoljna što se nalazi na otvaranju 81. filmskog festivala u Veneciji.

U Veneciju je došla kao deo filmske ekipe "Bitlđusa" u režiji Tima Bartona koji otvara večerašnju Mostru. Za potrebe nastavka filma iz 1988. godine, slavni režiser uspešno je okupio prvobitnu glumačku postavu koju čine: Majkl Kiton, Vinona Rajder i Ketrin O’Hara. U nastavku "Bitlđusa" pojaviće se i Džena Ortega i Monika Beluči, kojoj je pripala uloga Biltđusove žene.

Podsetimo, Vinona Rajder se u glumi probila sa ulogom upravo u prvom delu "Bitlđusa", nakon čega smo mogli da je gledamo u nekim od kultnih naslova poput je "Drakula", "Doba nevinosti" i "Jesen u Njujorku".

Iako je filmski kritičari često hvali zbog njenog talenta, Vinona se svojevremeno požalila da je sve teže doći do kvalitetne uloge.

"Nekoliko godina nudili su mi samo uloge u hororima i glupim komedijama," izjavila je Vinona za strane medije i dodala da joj je krajnje vreme da nađe muža i svije porodično gnezdo.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track