Slavna Margot Robi lepša nego ikada: Nasmejana pokazala trudnički stomačić, uživa sa suprugom sa kojim je, isprva, krila vezu
Glumica Margot Robi sa suprugom Tomom Akerlijem, Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

preslatka

Slavna Margot Robi lepša nego ikada: Nasmejana pokazala trudnički stomačić, uživa sa suprugom sa kojim je, isprva, krila vezu

Pop kultura -

Glumica Margot Robi ovih dana stigla je na letovanje na Sardiniju. Na odmoru joj se pridružio suprug, producent Tom Akerli, s kojim čeka prvo dete.

Margot i njenog supruga su snimili fotografi, a ona je u ležernoj kombinaciji pokazala svoj trudnički stomak. Glumica je nosila crne pantalone i belu košulju koju je raskopčala da bi naglasila stomačić. Sve je upotpunila crnim mokasinama, torbicom, šeširom i sunčanim naočarima.

Margot Robi
foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da je glumica trudna saznalo se početkom jula. S Tomom je tada bila na jezeru Komo, a za tu prigodu Margot je nosila beli kratki top u kojem je pokazala trudnički stomačić. Kratko nakon par bio i na Vimbldonu gde je ona naglasila svoj stomak u beloj haljini.

Podsetimo, Robi i Akerli su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise". Margot je u filmu imala sporednu ulogu, a Tom je radio kao asistent. Filmska ekipa se tokom snimanja toliko zbližila da su svi počeli da žive zajedno. Iznajmili su imanje u jednoj londonskoj četvrti, a pazili su na to da može da ga priušti i najslabije plaćen član ekipe. Margot i Tom su tada skrivali svoju vezu, ali se za istu brzo saznalo.

Margot Robi
foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Držali smo to u tajnosti. Zato što to, isprva, nismo shvatali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u "The Jerry Springer Show". Ali, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro," rekla je jednom prilikom Margot, a preneo "Jutarnji".

Par se 2016. godine venčao na intimnoj ceremoniji, a godinu dana kasnije su se preselili u Los Anđeles.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track