Oglasila se mlada glumica pa porekla vezu sa Džonijem Depom: "Ne poznajem tu osobu uopšte", fanovi u neverici osuli paljbu
Glumica Džena Ortega poriče vezu sa Džonijem Depom, Foto: Dave Allocca/StarPix/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

ŠOKANTNO

Oglasila se mlada glumica pa porekla vezu sa Džonijem Depom: "Ne poznajem tu osobu uopšte", fanovi u neverici osuli paljbu

Pop kultura -

Već neko vreme kruže glasine o vezi između Džene Ortege (21) i Džonija Depa (61), a slavna glumica osvrnula se na nagađanja o njihovoj vezi u nedavnom intervjuu za "BuzzFeed" dok je promovisala film "Bitlđus", reditelja Tima Bartona.

Na pitanje koja je najluđa glasina koju je čula o sebi, Ortega je odgovorila: "Verovatno ona da sam u ozbiljnoj vezi sa Džonijem Depom i da želim da nas svi puste na miru," rekla je mlada glumica, a preneo "Index".

Džena Ortega, Martin Frimen
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Meni je to toliko suludo jer nikada nisam govorila o tome, nikad nisam rekla ništa slično. Mediji su objavili članke s izmišljenim citatima, ali mislila sam da je sve to prilično smešno," objasnila je pa ispričala šta joj se dogodilo na filmskom setu.

"Bila sam na filmskom setu sa kolegom Ričardom E. Grantom i on mi je prišao i rekao: "Oh, pa ti i Džoni", a ja sam se nasmejala jer ne poznajem tu osobu uopšte," ispričala je ona, a fanovi su na društvenim mrežama komentisali njenu izjavu.

"Stvarno je rekla da nikad u životu nije upoznala tog čoveka," napisao je jedan, a drugi se nadovezao: "E, tako se zaustavljaju glasine o vezi."

Podsetimo, glumica je ranije objasnila da nema nameru nikada da otkriva detalje njenog ljubavnog života jer ne želi da to zaseni njenu karijeru.

"Kad znate previše o nečijem privatnom životu, onda gledate filmove i možete da ih vidite samo kroz prizmu slavne osobe, a nema ništa gore," objasnila je.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track