Jedna od najlepših žena sveta Veneciju "bacila pod noge": Slavna manekenka zasijala na crvenom tepihu, svima vilica pala do poda
Manekenka Izabela Gular na 81. filmskom festivalu u Veneciji, Foto: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

prelepa

Jedna od najlepših žena sveta Veneciju "bacila pod noge": Slavna manekenka zasijala na crvenom tepihu, svima vilica pala do poda

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, zvanično je počeo večeras, a velike svetske zvezde uveliko su počele da pristižu na crveni tepih.

Jedna od prvih koja se pojavila na ceremoniji otvaranja bila je brazilska manekenka, Izabela Gular, za koju je malo reći da je impresionirala svojom pojavom.

Prelepa manekenka, koja važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, zasijala je u dugačkoj, crnoj haljini koja se sijala kao da ju je neko posuo šljokicama. Poseban detalj ovoj svečanoj toaleti doprineo je dugačak šlic koji je atraktivnoj Izabeli dopirao skroz do kuka.

Izabela Gular
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izabela je svoju kombinaciju upotpunila glamuroznom srebrnom ogrlicom koju je uparila sa dijamantskim minđušama i crnim sandalama sa prilično visokom štiklom.

Njena talasasta kosa i šminka koja je istakla njenu prirodnu lepotu bile su dodatan plus njenom celokupnom stajlingu. crne sandale.

Podsetimo, Izabela Gular (39) slavu je stekla kao model "Viktorija Sikreta", a svojevremeno je govorila da je za njeno isklesano telo zaslužan sport kojim se bavila pre nego što je zaplivala manekenskim vodama.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track