Mlada glumica zasenila na crvenom tepihu: U haljini koja otkriva više nego što pokriva "izmamila" sve poglede, oduševila fanove
Džena Ortega na 81. filmskom festivalu u Veneciji, Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

prelepa

Mlada glumica zasenila na crvenom tepihu: U haljini koja otkriva više nego što pokriva "izmamila" sve poglede, oduševila fanove

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, zvanično je počeo večeras, a velike svetske zvezde uveliko su počele da pristižu na crveni tepih.

Iako su se mnoge filmske ličnosti istakle svojim elegantnim stajlinzima, mlada glumica Džena Ortega, definitivno je oduzela dah svim prisutnima.

Naime, ona je u Veneciju je došla kao deo filmske ekipe "Bitlđusa" u režiji Tima Bartona koji otvara večerašnju Mostru.

Džena Ortega
foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na crvenom tepihu pojavila se u provokativnoj crvenoj haljini koja na prednjem delu ima karnere koji oblikuju srce, a leđa su skroz otvorena, što je itekako istaklo njeno isklesano telo.

Sa ovim ekstravagantnim odevnim komadom ukombinovala je skroman, ali upečatljiv zlatni nakit, a stajling je upotpunila malo jačom šminkom, a jarko crveni karmin istakao je njene pune usne.

Kosu je podigla u skromnu punđu, iz koje je neobavezno "ispao" po koji pramičak. Slavna Džena definitivno je zasijala.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track