Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, zvanično je počeo večeras, a velike svetske zvezde uveliko su počele da pristižu na crveni tepih.

Mnogi velikani filmske scene oduševili su svojim stajlinzima, a među njima definitivno se nalazi i slavna Kejt Blanšet (55).

Atraktivna plavuša pokazala je da joj godine ne mogu ništa pa, iako je zagacala u šestu deceniju, haljina koju je odabrala istakla je njeno izvajano telo.

profimedia0902391629.jpg
Simone Comi / Zuma Press / Profimedia 
foto: Simone Comi / Zuma Press / Profimedia

Kejt je crvenim tepihom prošetala u dugoj, zlaćkastoj, top haljini, koja izgleda kao da je sastavljena iz mnoštva pravougaonika. Posebno se istakla bisernom ogrlicom koja je obuhvatala i njene grudi i leđa.

Njena skromna šminka istakla je njenu prirodnu lepotu, a njena kratka, plava kosa i dalje je ostala njen zaštitni znak.

profimedia0902365293.jpg
Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia 
foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Iako je Kejt zaista zablistala, najviše pažnje privukla je njena ćerkica Edita (9) koju je povela na svečanu ceremoniju otvaranja.

Podsetimo, Filmski festival u Veneciji počeo je večeras u svom 81. izdanju, premijerom filma "Bitlđus" britanskog reditelja Tima Bartona.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!