Proslavljena manekenka proslavila svoj 54. rođendan: Objavila video pa pokazala svoje izvajano telo, fanovi zapalili komentarima
Klaudija Šifer u 54. godini izgleda kao da ne stari, Foto: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

prezgodna

Proslavljena manekenka proslavila svoj 54. rođendan: Objavila video pa pokazala svoje izvajano telo, fanovi zapalili komentarima

Pop kultura -

Slavna nemačka manekenka, Klaudija Šifer, pre tri dana, 25. avgusta, proslavila je svoj 54. rođendan koji je provela na letovanju u Grčkoj.

Tim povodom svoje fanove "počastila" je video snimkom, koji je objavila na svom Instagram profilu, a na kojem je pokazala svoje izvajano telo u belom bikiniju.

"Grčki leptir se vratio ove godine za moj rođendan. Hvala vam na svim slatkim porukama," zahvalila se, pored objave, svojim fanovima.

Podsetimo, Klaudija Šifer u braku sa britanskim rediteljem, Metjuom Vonom dobila je troje dece, sina Kaspara i ćerke Kozimu i Klementinu.

Iako joj mnogi zavide na vitkoj figuri, svojevremeno je priznala da nikada nije držala dijetu, ali da ipak pazi o tome šta jede.

"Nisam jedna od onih srećnica koje mogu da jedu sve što požele bez neželjenih posledica po liniju, pa moram promišljeno da sastavljam jelovnik. Jedem tri obroka na dan, izbegavam grickalice između, kao i kofein i alkohol. Dan započinjem voćem jer se ono brzo vari i čisti organizam," rekla je svojevremeno Klaudija i naglasila da za doručak jede samo voće i povrče, za ručak salatu ili supu, a za večeru ima proteinski obrok.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track