Glumačke zvezde Bred Pit i Anđelina Džoli trebale bi da izbegnu svaki susret tokom promovisanja svojih filmova na ovogodišnjemFilmskom festivalu u Veneciji jer su se organizatori pobrinuli da razdvoje bivše supružnike kako ne bi bilo neprojatnosti, prenosi Page Six.

andjelina-dzoli-profimedia0901935329.jpg
SGP / ddp USA / Profimedia 
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

- Anđelina Džoli će biti na Filmskom festivalu u Veneciji prvog dana, u četvrtak 29. avgusta, a odmah nakon toga će otići s rediteljem filma "Maria", Pablom Larainom, na Telluride Film Festival u Koloradu. A Bred Pit će stići u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se putevi ukrste... - rekao je umetnički direktor Alberto Barbera.

Anđelina Džoli je pre dva dana stigla u Italiju kako bi premijerno prikazala svoj film "Maria", koji govori o operskoj pevačici Mariji Kalas. S druge strane, Bred će predstaviti svoj film, u kojem uz njega glumi i Džordž Kluni, "Wolfs". Pojedini strani mediji su preneli da je Anđelina bila izričita oko toga da nikako ne želi da vidi Breda, a da ne bi "letelo perje" obećano joj je da to toga sigurno neće doći.

profimedia0886890355.jpg
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, brak slavnog para počeo je da se raspada kraju kada je Anđelina 2016. podnela zahtev za razvod, a ta bitka traje i dalje zbog podele imovine i starateljstva nad decom. Ipak, ogorčenost nije prisutna samo između bivšeg para, njihova deca - Medoks, Paks, Zahara, Šajlo, Noks i Vivijen - nisu u kontaktu s Pitom, a neki od njih su se čak odrekli očevog prezimena.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU