Sin Dejvida Bekama raskinuo dugu vezu, pa otvorio profil na aplikaciji za upoznavanje: Devojke širom sveta pohrlile da ga pronađu
Romeo Bekam otvorio profil na aplikaciji za upoznavanje, Foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

ne pati

Sin Dejvida Bekama raskinuo dugu vezu, pa otvorio profil na aplikaciji za upoznavanje: Devojke širom sveta pohrlile da ga pronađu

Pop kultura -

Kada su se tek pojavile aplikacije za upoznavanje, u Srbiji nisu bile toliko popularne jer su mnogi smatrali da je to "očajnički" potez, ali i da se tim putem ne može naći partner spreman za ozbiljnu vezu.

Međutim, situacija se u međuvremenu promenila pa je mnogi koriste, kako kod nas tako i u svetu, ne bi li se bolje povezali sa ljudima.

Naime, u poslednje vreme odnosno nakon što je sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama, Romeo Bekam, raskinuo dugogodišnju vezu sa modelom, Miom Regan, mnogi su pohrlili na trenutno popularnu mrežu "Raja" ne bi li okušali svoju sreću i upoznali ga.

Kako je navedeno na portalu "Metro", Romeo nije od onih koji očajavaju, pa je brže bolje otvorio nalog na pomenutoj aplikaciji, što je uzburkalo javnost, a pogotovo pripadnice lepšeg pola.

Podsetimo, Romeo i Mia se poznaju odmalena, a u vezi su bili od njihove 16. godine ali su, nakon tri godine veze, raskinuli 2022. godine. Ubrzo potom usledilo je pomirenje koje je trajalo sve do početka avgusta ove godine.

Kako je naveo izvor blizak Bekamovima, Romeo je u opisu na profilu naveo da je profesionalni fudbaler, dodavši svojih par atraktivnih fotografija, kao i Ašerovu pesmu "Yeah".

Ono što je privuklo pažnju mnogih jeste da nigde nije pomenuo da je sin Viktorije i Dejvida Bekama. Mnogi strani mediji dolaze do zaključka da Romeo, polako ali sigurno, želi da se odmakne od uticaja slavnih roditelja i krene nekim svojim putem.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track