Hrvatski glazbenik Marko Purišić, poznat kao Bejbi Lazanja, od kad se pojavio na sceni niže uspeh za uspehom, a ruže mu cvetaju i na ljubavnom planu. Lazanja je veren sa Elizabetom Ružić, a za IN Magazin otkrio je kako teku pripreme za njihovo venčanje.

"Uff, da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali su... Teku, idu. Malo će biti panika verovatno jer smo stvarno puno zauzeti, pa manje stignemo. Ali imamo pomoć od porodice, prijatelja, tako da idu dobro, ja mislim," rekao je on.

Otkrio je i da li je već kupio odelo za venčanje.

"Nije još spremno, nisam smeo da kupim normalno odelo, nego neko posebno, pa sam morao da idem da ga šijem. Tako da se sad šije," istakao je.

Marko i Elizabeta zajedno su više od tri godine, a upoznali su se preko Instagrama.

"Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla - Vidi koji zgodan lik. Zatim sam ga odlučila da ga dodam na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. veka," rekla je Ružić u dokumentarcu o Bejbi Lazanji, koji se emitovao povodom Evrovizije.

"Elizabeta mi je rekla da je, kad je došla kući, upalila je svoju srceparajuću plejlistu jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku - Ej, kad ćemo opet?", dodao je Marko. Njegova sadašnja verenica tada nije mislila da će se ikad više videti.

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikad i da mi se lik više nikad neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Drugarica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspela da zeznem," ispričala je Elizabeta, a preneo Jutarnji.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!