Bliska prijateljica Džastina i Hejli Biber slučajno otkrila važan podatak o njihovom sinu: Sve otkriveno na Instagramu (FOTO)
Džastin i Hejli Biber dobili su sina Džeka Bluza, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

zeznula se

Bliska prijateljica Džastina i Hejli Biber slučajno otkrila važan podatak o njihovom sinu: Sve otkriveno na Instagramu (FOTO)

Pop kultura -

Američki pevač Džastin Biber i njegova supruga, manekenka Hejli Biber, prošle nedelje dobili su svoje prvo dete. Otkrili su da su dobili dečaka kojeg su nazvali Džek Bluz.

Nekoliko dana kasnije, srećne vesti podelila je i britanska manekenka Advoa Aboa, koja je rodila devojčicu, a u svojoj je objavi slučajno otkrila datum rođenja sina Džastina i Hejli.

"Naša predivna devojčica rodila se, u 23:22 sata 23. avgusta, hitnim carskim rezom. Naša srca su doslovno eksplodirala u milion delova," napisala je Advoa i otkrila da se beba zove Šaj. U komentarima joj se javila Hejli da bi joj čestitala pa je kratko napisala: "Beba Šaj".

Aboa joj je ubrzo odgovorila na komentar pa je napisala "dan razmaka" uz slomljeno srce, nakon čega su mnogi zaključili da je maleni Džek rođen 22. avgusta, prenosi Jutarnji.

Podsetimo, Džastin i Hejli su se venčali 2018. godine, a da čekaju prvo dete, otkrili su u maju ove godine. Kako su ranije izvori rekli, oboje su duže vreme bili spremni da postanu roditelji pa su se brzo snašli u ulozi roditelja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track