Život princeza u realnom životu nekada može biti veoma uzbudlji. Pojedine su spremne da se odreknu svih privilegija koje imaju po rođenju ukoliko ih to sputava.

profimedia0434551096.jpg
Profimedia 
princeza Marta Luiz udaje se za svog šamanafoto: Profimedia

Jedna od njih je i princeza Marta Luiz od Norveške. Ona je svojim izjavama veoma privukla pažnju javnosti. Ona je ubeđena da je osetljiva na paranolmalne pojave te da može da razgovara sa anđelima. Pre 12 godina izgubila je zvaničnu titulu kada je odlučila da radi kao vidovnjak. Pre pet godina je odbacila i titulu princeze u komercijalnim poduhvatima.

Marta Luiz smatra da je važno "praviti razliku između sebe kao privatne osobe s jedne strane, i kao člana kraljevske porodice s druge strane", i, kako kaže, nada se da će njeni lični stavovi biti tako posmatrani, "a da drugi ne moraju da odgovaraju za njih".

princeza-marta-luiz0720271698.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Marta se odrekla svih kraljevskih počastifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Možda i najviše pažnje Marta Luiz je privukla kada je odlučila da se uda za svog šamana. Venčanje će se održati ovog vikenda, ali ni po čemu neće asocirati na klasična venčanja na kakva smo navikli u kraljevskim porodicama. Norveška princeza udaje se za biseksualnog Amerikanca Šamana Dureka uz neočekvani kodeks oblačenja, "latinoameričku" zabavu i izlet brodom za sve goste. Ovaj 49-godišnjak i iz Kalifornije, sebe naziva "šamanom šeste generacije" i prodaje skupe zlatne medaljone za koje kaže da spasavaju živote.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir Vilinski dimnjaci Narmana, Zemlja crvenih vila