Anđelina Džoli je prošetala crvenim tepihom Venecija film festivala za premijeru svog novog filma "Marija".

Glumica se pojavila u bež-bakarnoj haljini koja je pratila liniju tela. Preko gornjeg dela ima je prebačen krzneni bolero. Usne je našminkala smelom jarko crvenom bojom, a kosu je pustila da ležerno pada.

Iako je imala držanje poput dive, što bi mnogi i rekli da jeste, jedna stvar je svima upala u oči. Glumica je ponovo izrazito smršala, te su vene na njenim rukama došle toliko do izražaja da se to moglo videti i sa nekoliko metara razdaljine.

Anđelina Džoli privikla pažnju premršavim rukamafoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je njen izgled poslednjih glavna tema, čini se da se ona nimalo ne obazire na to već ga još više naglašava. Bilo kako bilo, Anđelina je još jednom opravdala titulu jedne od najlepših glumica današnjice. Sada je jasno zbog čega je Bred Pit za njom potpuno izgubio glavu na snimanju filma " Gospodin i gospođa Smit", a čini se da mu i nakon razvoda zadaje glavobolje.

Film "Marija“ se fokusira na burnu, lepu, i tragičnu priču o životu najveće svetske operske pevačice, tokom njenih poslednjih dana.

"Ovo je najteža stvar koju sam uradila, bila sam prestravljena! Bila sam strašno nervozna kada sam vežbala pevanje. Provela sam skoro sedam meseci vredno vežbajući, jer kada radite sa Pablom, ne možete ništa da uradite na pola. On zahteva, na najdivniji način, da zaista radite posao i da zaista učite i date sve od sebe", rekla je ranije danas Anđelina Džoli na konferenciji za medije.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje