Otišla pod nož i postala najveća senzacija: Glumica dala bogatstvo plastičaru, 20 godina posle sunovrata se vraća na velika vrata
Demi Mur je bila ikona 90-ih, Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Feniks

Otišla pod nož i postala najveća senzacija: Glumica dala bogatstvo plastičaru, 20 godina posle sunovrata se vraća na velika vrata

Pop kultura -

Glumica Demi Mur, vraća se u velikom stilu posle skoro dvodecenijske pauze u horor filmu "The Supstance", koji je posve kontroverzan. Scene nasilja, krvi i golotinja šokirali su gledoce, ali i povratak zvezde 90-ih.

Povratak Demi Mur

Veliki povratak sa novim filmom
Veliki povratak sa novim filmomfoto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Demi je bila jedna od najtraženijih glumica u svojim 20-im i 30-im godinama, a onda je nakon uloge u filmu Čarlijevi anđeli: Puni gas iz 2003. usledila poprilična pauza. Kako navode svetski mediji razlog je scena u bikiniju u 40. godini.

Ove nedelje Demi je bila u Londonu na prvoj projekciji filma u Velikoj Britaniji, koji je opisan kao kontroverzan. Glumica priznaje da je rizikovala da napravi priču o opsesiji društva mladima, ali izgleda da će se isplatiti jer kritičari hvale njen nastup.

- Suština je o ovoj muškoj perspektivi idealizovane žene koju smo mi kao žene prihvatile. Ne ono što nam neko radi, već ono u šta smo kupili. I mislim da se trenutno menjamo. Trenutno živimo tu promenu - rekla je.

Film će se u bioskopima naći od 30. septembra.

"Sve za glamur"

Spremna je na sve zarad lepote
Spremna je na sve zarad lepotefoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Svega nekoliko glumica može da razume zahtev da izgledaju "savršeno“ bolje od Demi.

Kako bi se uklopila u Holivud, koji je opsednut glamurom, priča se da je imala operacije za koje je dala više od 250.000 dolara, uključujući ugradnju grudi i operaciju nosa.

Postoje i izveštaji da joj je uklonjena opuštena koža sa kolena.

Podsećamo, Demi je pre 3 godine šokirala svet kada je pokazala koliko se izobličila estetskim operacijama.

Pre tri godine šokirala izgledom lica
Pre tri godine šokirala izgledom licafoto: Profimedia

Njeno "izobličeno lice", šokiralo je sve, a mnogi su bili uplašeni za njeno zdravlje. Novim operacijama se vratila u "pređašnje stanje".

(Kurir.rs/TheSun/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track