Zaveo 33 godine mlađu ćerku svog prijatelja: Glumac je upoznao kao devojčicu, promenila veru, pa mu rodila dete u 71. godini
Razlika u godinama između Gira i Silve je 33

ljubavne igrarije

Zaveo 33 godine mlađu ćerku svog prijatelja: Glumac je upoznao kao devojčicu, promenila veru, pa mu rodila dete u 71. godini

Pop kultura -

Čuveni holivudski glumac Ričard Gir danas slavi 75. rođendan, a sigurni smo da bi mu mnoge žene poželele najbolje želje...

Godinama je bio poznat kao 'magnet za žene', a sada se skrasio sa Alehandre Silve, koji je 33 godine mlađa. Njih dvoje su započeli vezu 2014. godine, a venčali su se u aprilu 2018.

Ričard Gir i Alehandra Silva
Ričard Gir i Alehandra Silvafoto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj slavni Amerikanac ima burnu prošlost kada je u pitanju njegov ljubavni život, ali to ionako nikada nije krio. Uvek je znao da osvoji žene, a poslednja koja je pala na njegov šarm bila je španska aktivistkinja Alehandra.

Burne romanse sa mlađim devojkama

Razlika u godinama im očigledno nikada nije bila problem, a mnogi su komentarisali da je Gira podmladila njegova mlađa supruga i da blista pored nje.

Sindi Kraford - 15 godina

Ričard Gir i sindi Kraford
Ričard Gir i sindi Krafordfoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Ali Alehandra nije jedina koja je pala na glumački šarm. Pre nešto više od tri decenije, Gir je zaveo jednu od najlepših manekenki Sindi Kraford. Njih dvoje su bili u braku od 1991. do 1995. godine, a Sindi je jednom priznala da je njihova 15-godišnja razlika u godinama izazvala probleme u njihovoj vezi. Kada su se upoznali, ona je imala 22, a on 39 godina.

- Mislim da je na mnogo toga što se desilo sa Rikardom uticala činjenica da sam tada imala samo 22 godine, bila sam mlada žena koja je još pokušavala da shvati ko sam i šta želim da budem, a on je već 37 u to vreme.

Znala sam da i dalje rastem i menjam se. Samo nisam htela to da čujem od njega jer sa 22 godine misliš da znaš sve. Onda shvatiš, 10 godina kasnije, da su bili potpuno u pravu - rekla je onda lepotica.

Ričard Gir i sindi Kraford
Ričard Gir i sindi Krafordfoto: Eugene Adebari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na kraju su se razveli zbog nepomirljivih razlika. Ona je ipak rekla da mu se zahvalila na lepim zajedničkim godinama koje joj je poklonio, ali je zaključila da ih je razlika u godinama na kraju presudila.

Padma Lakšmi - 22 godine

U međuvremenu, Gir je imao nekoliko veza, a mediji su se najviše fokusirali na onu sa poznatom glumicom i spisateljicom Padmom Lakšmi. Glumac je bio 22 godine stariji od nje, a njihova veza trajala je samo šest meseci.

Zatim se 2002. oženio manekenkom i glumicom Keri Louel, koja je glumila u filmovima o Džejmsu Bondu, kao i u seriji 'Zakon i red'. Bili su u vezi 7 godina, a onda u braku još 11 godina i dobili sina Homera. Na kraju su se, ipak, razveli, a razlog za njihovo razdvajanje bile su i nepomirljive razlike.

Padma Lakšmi  bila je 22 godine mlađa
Padma Lakšmi bila je 22 godine mlađafoto: profimedia

Navodno, Gir je želeo da vodi miran život posvećen porodici i što dalje od medija, dok je ona želela društveni život pun uzbudljivih događaja.

Alehandra - 33 godine

Posle nje sreću je pronašao i kod španske aktivistkinje Alehandre, a njihova ljubav nema granica, najbolje govori podatak da je ćerka njegovog prijatelja!

Prvi put ju je upoznao kada je bila devojčica, kada se družio sa njenim ocem, koji je biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba Real Madrid, navodi Jutrarnji list.

Sad ljubi ćerku svog prijatelja
Sad ljubi ćerku svog prijateljafoto: PHBR / Backgrid UK / Profimedia

Ponovo su se spojili 2014. u luksuznom hotelu u Italiji, koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je Alehandra upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja, okupili su se, a između njih je momentalno zaiskrilo.

Zanimljivo je i da su tada oboje bili u procesu razvoda, a na kraju je ona zbog ljubavi prema njemu prešla u budizam i preselila se u Njujork.

Imaju dvoje zajedničke dece
Imaju dvoje zajedničke decefoto: Profimedia

Godine 2019. dobili su prvo zajedničko dete, sina Aleksandra, a 2020. je stigao još jedan sin. Gir sa bivšom suprugom Keri ima i sina Homera rođenog 2000. godine, dok Alehandra Silva iz prethodnog braka ima sina Alberta.

(Kurir.rs/I.M)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track