Da li je Margo Robi najzgodnija trudnica? Mesecima krila lepe vesti pa obukla minijaturni kupaći, a svi komentarišu samo jedno
Da li je Margo Robi najzgodnija trudnica?, Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Fotke koje su obišle svet

Da li je Margo Robi najzgodnija trudnica? Mesecima krila lepe vesti pa obukla minijaturni kupaći, a svi komentarišu samo jedno

Pop kultura -

Trudna glumica Margo Robi ponosno je prošetala svoj stomačić na odmoru sa suprugom tokom odmora u Sardini samo u kupaćem kostimu.

Margo Robi je prvi put stomak pokazala na Vimbldonu
Margo Robi je prvi put stomak pokazala na Vimbldonufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ikonična Barbi i njen suprug Tom Akerli, inače filmski producent, svoj letnji odmor provode na Sardniji. Paparaci ih prate u stopu, a oni opušteno i razdragano uživaju u suncu, moru i lepotama ovog italijanskog ostrva i plavetnilu Sredozemnog mora.

Margo je fotografisana u jednom čamcu sa zgodnim suprugom i prijateljima i nosila je samo minijaturni crni kupaći kostim. Trudnički stomak joj se jasno video, a svi su bili oduševeljeni njenim izdanjem.

Nisu mogli da prestanu da komentarišu njen izgled, te se povela polemika da li je ona najzgodnija trudnica, budući da i sa trudničkim stomakom i dalje izgleda kao Barbi.

"Treba da nestanem s ekrana na neko vreme"

Margo je za Deadline rekla da želi da se odmori od glume jer misli da je svima muka da je gledaju nakon uloge u blokbasteru Grete Gervig.

Ulogom Barbi je zaludela ceo svet
Ulogom Barbi je zaludela ceo svetfoto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

- Mislim da je svima trenutno verovatno muka od pogleda na mene. Možda bi trebalo da nestanem s ekrana na neko vreme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: "Opet ona? Gledali smo je celo leto, ne želimo opet". Ne znam koji je moj sledeći potez - rekla je ranije glumica.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track